ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery18 aprilie – a 14 a zi lunară (de la Luna Nouă)

☆Lună în creştere in Balanță♎

☆Soare în Berbec♈

☆Zi a săptămânii : joi, guvernată de Jupiter

☆Culorile zilei: galben, portocaliu

_______________

Ziua de astăzi poate aduce satisfacții deoarece Luna ne “luminează” mintea. În acest moment aceasta are o iluminare de 97% . Idei dar şi soluții originale pot lua naştere, informațiile sunt mai bine procesate, transmise şi recepționate. Lărgiți-vă orizontul şi priviți lucrurile şi dintr-o altă perspectivã, există şansa de a găsi o altă cale de rezolvare la ceea ce vă frământă.

Aspectul făcut de Mercur cu Uranus vă susține dacă doriți ca astăzi să învățați ceva nou, sau in orice altă activitate care presupune deschiderea către noutate şi inovație. Vã puteți promova cu ajutorul rețelelor sociale ori noilor tehnologii, puteți începe un curs online sau citi o carte in format electronic; în general tot ce ține de Uranus este în legătură cu tehnologia.

Zi benefică comunicării cu asociații, clienții, colegii. Împărtăşiťi ideile voastre cu ceilalți şi vedeți cine este dispus să vă susțină în materializarea acestora; posibilitatea unei promovări in perioada aceasta, in funcție de munca depusă. Plătiți-vă creditele, facturile şi achitați-vă datoriile.

O  zi cu energie din plin, aşa că nu o petreceți stând. Acumulată in corp, aceasta poate duce la creşterea tensiunii arteriale, la izbucniri nervoase ori la apariția anumitor afecțiuni. Mergeți la muncă, faceți o plimbare, mergeți la sală. Această zi este cunoscută ca având cea mai mare rată a sinuciderilor şi activității fobiilor, episoadelor paranoice ori atacurilor de panică, de aceea vă sfătuiesc să vă mențineți ocupați şi să vă obosiți fizic încât să nu aveți timp de căzut în astfel de stări.

Mâine fiind Lună Plină nu este indicat să faceți curățenie în casă. În cazul în care faceți astăzi, aerisiți bine camerele, după care tămâiați ori aprindeți o lumânare aromatã. Pentru a acoperi toate cele 4 elemente (aer,apă,pământ,foc), în apa de la mop presărați puțină sare (simbolizeazã pământul).

Deoarece ultima Lună Plină, cea din martie, a avut loc la gradul 0° Balanță iar cea de mâine la gradul 29° al aceluiaşi semn, un ciclu se va inchide ori o nouă şansă de a schimba ceva în viețile voastre se va ivi. Posibil chiar ceva ce a apărut la gradul 0°, concretizându-se odată cu Luna Plină de mâine (efectul poate fi de până la 2 săptămâni după). Cel mai important este ca ceea ce alegeți să fie ceea ce vă oferă liniştea şi echilibrul (Balanța♎).

Posibil ca mulți dintre voi să experimentați stări de insomnie zilele aceastea, somn agitat şi vise animate.
Pentru a vă oferi câteva minute de linişte, vă las mai jos linkul mantrei  “Om mani padme hum”. Aceasta simbolizeaza uniunea perfectă a trupului, minții şi spiritului cu dragostea, compasiunea şi înțelepciunea. Ascultați-o şi intonați-o !

Vă doresc o zi luminată dar mai ales pace interioară, deoarece tendința generală de zilele acestea este de a fierbe şi erupe. Vă mulțumesc pentru fiecare comentariu şi mesaj în parte!🤗💕

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s