ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery17 aprilie – a 13a zi lunară

☆Lună în creştere in Balanță♎

☆Soare în Berbec♈

☆Zi a săptămânii : miercuri, guvernată de Mercur

☆Culoarea zilei: verde

______________________

O zi care merge “ca pe roate”. Energia este suficientă şi din ce în ce mai puternică cu cât ne apropiem de Luna Plină (19 aprilie) pentru a începe proiecte noi, a ne asuma responsabilități noi, organiza diferite evenimente, angaja personal (in cazul in care detineti o afacere). Ideea este să nu stați pe loc ! La locul de muncă incercați să cedați in fața unor posibile nemultumiri şi să lucrați in echipă alături de colegii voştri. Antrenați participarea tuturor angajaților în executarea proiectelor de grup. Deoarece Luna este poziționată in Balanță, posibil să fiți puşi in situația de a face un compromis ori a-i face cuiva un serviciu.

Mercur intră în Berbec, unde va susține comunicarea şi gândirea logică. In Peşti nu s-a simțit prea bine, provocând stări de confuzie şi lipsă de concentrare. În Berbec este mai receptiv la ideile noi, mai logic şi mai pragmatic. Comunicarea poate deveni atât de directă, încât exprimarea unei opinii poate chiar deranja. Aceasta este o caracteristică a semnelor de foc (Berbec,Leu,Săgetător) cunoscute pentru modurile de abordare şi exteriorizare care uneori pot părea chiar dure. Spun “părea” deoarece aceste semne zodiacale nu consideră nimic anormal în ați spune verde-n față ce gândesc. Mercur în Berbec este lipsit de diplomație, însă face ca informația să circule, creierul să proceseze mai rapid şi viața să se întâmple.

Deoarece simbolul zilei este roata, acordați atenție evenimentelor de astăzi. Există posibilitatea ca o situație din trecut să se repete, însă nu neapărat un trecut îndepărtat. Cel mai probabil din ciclul lunar aflat în desfăşurare ori când luna s-a aflat ultima dată în Balanță( luna trecută în aceeaşi perioadă). Atunci când trecem printr-o experiență asemănătoare sau suntem puşi din nou intr-o anumitã situație, este modalitatea prin care suntem testați dacă ne-am învățat lecția.

A 13 a zi lunară este generatoare de karmă directă, aşa că dacă sunteti intelegători si cooperanți vă veți feri de rele. Mențineți-vă ocupați, făceți-vă utili şi nu umblați cu cioara vopsită. Oamenii sunt asemeni celulelor corpului: în momentul în care acestea nu-si mai împlinesc în mod corect atributiile făcându-ne rău, noi inghitim medicamente pentru a restabili echilibrul. Aşa acționează şi karma asupra noastră, în stabilirea echilibrului din Univers.

☆Vă doresc o zi energică şi productivă ! 🧚‍♀️ Succes !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s