ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery15 aprilie – a 11 a zi lunară

☆Lună în creştere in Fecioară♍

☆Soare în Berbec♈

☆Zi a săptămânii : luni, guvernată de Lună

☆Culorile zilei: alb, argintiu

_______________

Ziua cea mai energică şi puternică a lunii, care are ca simbol sabia în flăcări 🤺🔥Orice îmbunătățire a calității vieții este posibilă astăzi. Concentrați-vă şi dedicați-vă mai mult vieții profesionale decât celei personale.

Simbolul semnifică puterea care se află in mâinile voastre, doar dacă aveți pregătirea si capacitatea de a o mânui. Unii oameni pur şi simplu simt că nu ar face față unei astfel de provocări, preferând să rămână in zona de confort. De aceea menționez că o astfel de zi le este destinată “războinicilor”. Cei care nu sunt tocmai siguri pe puterea lor mai bine evită acest val energetic, deoarece pot intoarce sabia impotriva lor.

Cu aspectul Mercur-Marte pot apărea anumite oportunități ori va trebui să luați o decizie, alegând intre stânga şi dreapta. Este foarte important să fiți determinați, însă de asemenea trebuie să ştiți că oricare dintre variante ați alege, niciuna nu reprezintă drumul uşor. Ziua de azi cere muncă şi sacrificii, aşa că nu există o variantă cu care să fentați.

Deoarece planeta Venus este implicată intr-un aspect (cuadratură Jupiter), în cazul în care întâlniți astăzi o persoană care să vă placă sau vă aflați în perioada de “cunoaştere”, vă recomand să nu coborâți standardele doar pentru că vă simtiți bine dispuşi. Ziua poate avea un aer romantic, care denotă optimism, de aceea puteți lua decizii bazate strict pe starea de moment. Când aceasta va trece veți realiza că parcă nu e chiar ce vă doriți, începând să descoperiți defecte in celalalt. Nu vã încurcați nici pe voi, nici persoana în cauză. Cel mai bine este să trăiți momentul, fără a lua decizii care să vă indrepte intr-o anumită direcție.

O altă influență a lui Venus vă poate împinge să cheltuiți bani pe lucruri inutile însă vorba aceea, astrele predispun, omul dispune😀 Atenție! Banii cheltuiți fărã rost astăzi vor necesita mai mult efort în a fi câştigați la loc.

Nu este recomandată vânătoarea şi nici consumul de carne. In hinduism în această zi “ekadashi”( sanscrită : a 11-a de la Luna Nouă) se posteşte pentru a nu atrage o manifestare negativă a planetelor. Celor care se simt a fi mai irascibili, obosiți ori au carență de grupul B şi minerale (precum magneziul, potasiu, zinc) le este recomandat consumul de alune, migdale, nuci, caju, semințe de dovleac, seminte de chia.

☆Vă doresc o zi minunată, cu experiențe benefice dezvoltării voastre personale şi spirituale! Când Universul nu vă este de ajuns, vă aştept în Multivers❤

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s