ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190401-010607_Gallery12 aprilie – a 8 a zi lunară

☆Lună în creştere in Rac♋

☆Soare în Berbec♈

☆Zi a săptămânii : vineri, guvernată de Venus

__________________________

Cum deja v-ați obişnuit, ziua a 8-a de la Luna Nouă are ca simbol pasărea Pheonix.

Atât fizicul cât şi psihicul vostru se vor afla astăzi într-un proces de reconstrucție, chiar dacă nu sunteți conştienți de acesta. Deoarece se întâmplă în fiecare lună, este bine să ştiți acest lucru pentru a vă ajuta pe voi înşivă în mod conştient. Corpul este plin de energie aşa că nu-l supraîncărcați cu cafea, băuturi energizante, Cola, alcool, dulciuri. Nu vă ingreunați funcția ficatului cu alimente nesănătoase, nu consumați alcool. Indicat ar fi să postiți.

O zi bună pentru a face orice fel de schimbare în legătură cu locul de muncă, afacerea, domiciliul, schimbarea partnerului/colaboratorilor, atragerea investitorilor. Faceți o analiză de sine, stabiliți ceea ce doriți pe termen lung, adică o regenerare cu efect mai mare de un ciclu lunar. Creați legături cu oameni care vă pot ajuta sa ajungeți acolo unde vă doriți.

Fiți activi, concentrați mai mult pe muncă şi planurile de viitor, decât pe propriile plăceri. Nu vă plângeți de milă intr-o astfel de zi, ci acționați şi mențineți-vă ocupați.

Pot apărea în timpul zilei situații neprevăzute ori conflicte din cauză că schimbăm faza, împlinind primul pătrar al Lunii. Vă sfãtuiesc să le rezolvați cu tact şi diplomație. Pe cei care lucrează cu publicul ii sfătuiesc să fie amabili şi comunicativi, astfel ziua le va trece mai uşor. Deoarece sunteți mai sensibili şi receptivi(Luna în Rac) aveți tendința de a trata aşa cum sunteți tratați. Aveți asta în vedere atunci când luați contact cu clienții şi adaptați-vă situației.

Deoarece focul este elementul principal al zilei nu este recomandat să spălați geamurile, hainele sau pe jos. Aprindeți candela sau o lumânare pentru a curăța energiile din cămin!

Aspectele pe care le face Venus prevestesc un weekend romantic dar şi distractiv, petrecut alături de prieteni şi persoane dragi. Lăsați la o parte diferențele culturale, părerile contradictorii şi acceptați-vă unii pe alții aşa cum sunteți !

Vã doresc un sfârşit de săptãmână aşa cum simtiți că aveți nevoie🙏💞 Vă astept în Multiversul meu luni dimineața! Numai bine !🤗🤗🤗

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s