ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190401-010607_Gallery11 aprilie – a 7 a zi lunară

☆Lună în creştere in Rac♋

☆Soare în Berbec♈

☆Zi a săptămânii : joi, guvernată de Jupiter

___________________

Astăzi ca aspect major avem o cuadratură Mercur-Jupiter, o configurație astrală descrisă de zeul comunicării şi zeul cerului (zeul suprem care guvernează printre altele justiția şi înțelepciunea). În timp ce Mercur se ocupă cu strângerea de informații şi sintetizarea lor, Jupiter este cel care despică firul în patru, filosofează şi transformă informațiile primite în adevărate lecții de viață. Mercur este curios şi logic (guvernează douã semne pragmatice: Gemeni şi Fecioară) iar Jupiter este mentorul  care ne învață cum să integrăm în viața noastră ceea ce descoperim in jur, cum să folosim informațiile colectate pentru a evolua.

Întâmplarea face ca astăzi să fie şi ziua lui Jupiter, de aceea trebuie să cultivăm mai mult partea lui decãt pe a lui Mercur, pentru a detensiona aspectul de cuadratură.

Veți avea tendința să acționați grãbit, bazându-vă pe logică şi necesitatea de moment, pierzând din vedere imaginea de ansamblu. Dați atenție atâtor detalii încât vă va lipsi fix esențialul, de aceea vă sfătuiesc să ii faceți pe plac lui Jupiter, filosofând. Nu vă mulțumiți cu discuții simple şi practice, depuneți mai mult efort şi extindeți subiectul, căutați să descoperiți esența.Hrăniți-vă mintea, citiți, urmãriți un documentar, conversați cu persoane de la care aveți ce învăța, acordați mai multă atenție dezvoltării personale!

Deoarece elementul unei zile lunare 7 este aerul, vorbele pe care le trimiteți in Univers se vor întoarce ca un bumerang. Faceți ca acestea să fie numai de bine, de iubire şi de înțelepciune.

Vă las mai jos mantra lui Jupiter care trebuie intonatã in fiecare zi de joi, de preferat la orele planetare ale acestuia. Dacă aveți nevoie de sprijin psihic sau de o doză de optimism, pentru a analiza în mod just o situație ori pur şi simplu doriți să simtiți binecuvântarea marelui benefic, o puteți intona şi in celelalte zile, însă strict la orele planetare corespunzătoare.

Astăzi Soarele răsare la 06:37 iar orele planetare corespunzătoare sunt 09:57 – 11:03 , 17:42 – 18:49, 00:23 – 1:16. De fiecare dată când scriu “Astro-sfatul zilei” o fac la ora planetară de noapte a acestuia pentru a vă oferi informații cât mai valoroase şi folositoare. Simt că mă regăsesc în cuvintele Andreei Talmazan care scrie pe blogul său despre Jupiter “Din inalta sa intelepciune se nasc povestile de viata pline de talcuri. Prima poveste spusa a fost a sa. Si din ea s-au nascut povestile tuturor. Este sursa de viata a fiecarei zeitati si a fiecarui muritor. Ca sa cazi la invoiala cu Jupiter e necesar sa ii spui o poveste. Si nu orice fel de poveste, ci chiar povestea vietii tale.”

☆Vă doresc o zi plină de înțelepciune ! 🙏❤

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s