ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190401-010607_Gallery10 aprilie – a 6 a zi lunară

☆Lună în creştere in Gemeni♊

☆Soare în Berbec♈

☆Zi a săptămânii : miercuri, guvernată de Mercur

☆Culoarea zilei: verde

_______________

Astăzi avem un aspect de cuadratură Soare-Saturn care vă poate face să simțiți in zilele următoare că lucrurile nu ies tocmai cum le ați plănuit sau că vi se încurcă treburile. Nu vă descurajați deoarece marele învățător Saturn pune astfel de obstacole în drumul vostru pentru a vă testa rezistența, răbdarea dar şi intensitatea dorinței. Tot ce trebuie să faceți este să munciťi mai mult, să vă implicați şi sã-i demonstrați lui Saturn că puteți depãşi orice piedică. De asemenea acesta cere ca lucrurile să fie făcute corect şi legal, dărâmând construcțiile care nu respectã această regulă. Odată ce testul este trecut, răsplata va fi pe măsură.

Pentru ca munca sã vă fie mai uşoară, puteți să vă ajutați de ziua lunară 6 pentru a vă încărca cu energie prana. Corpul este vehiculul cu care circulăm zi de zi şi, prin urmare, are nevoie de combustibil. Prana este considerată a fi energia universală, puterea divină datorită cãreia totul există. Ne hrănim cu aceasta prin sport, timp petrecut în aer liber, expunere la Soare, legume ş fructe crude ori cu un grad redus de preparare termică, echilibru interior, iubire. Pentru a avea parte de energie benefică funcționării normale pe întreg ciclul lunar, este important să vă faceți plinul de combustibil prin cele enumerate mai sus.

Nu luați şi nu dați bani cu împrumut, nu dați lucruri din casă/personale. Astăzi, karma poate reacționa instant față de acțiunile voastre. Zi nefavorabilă infracțiunilor, minciunilor, înşelătoriilor de orice fel.

Voi lăsa mai jos mantra “Prana Apana Sushumna Hari” care, prin simbolistica cuvintelor sale, ajută ca energia forței divine creatoare Prana să circule în corpul nostru prin coloana vertebrală(canalul Sushumna şi cele 7 chakre), eliminând blocajele energetice(Apana- forța care curăță).

Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje şi comentarii ! 🙏💞💫

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s