ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190401-010607_Gallery 9 aprilie – a 5 a zi lunară

☆Lună în creştere in Gemeni♊

☆Soare în Berbec♈

☆Zi a săptămânii : marți, guvernată de Marte

☆Culorile zilei: roşu, roz, portocaliu, corai

_________________

Dacă ziua de ieri a avut ca simbol Copacul cunoaşterii, având in mod egal binele şi răul ca şi energie, astăzi avem parte de mai multă vibrație pozitivă. Cu Luna în Gemeni beneficiem de o bună comunicare, de o gândire clară şi de forța de a acționa pe mai multe planuri.

Atenție la conjuncția Lunii cu Marte războinicul ! Nu vă grăbiți şi nu vă pierdeți răbdarea deoarece veți afecta vibrația pozitivă a zilei. Nu vă contraziceți până in pânzele albe pentru a vă susține punctul de vedere, mai bine cedați voi, cei care ştiți şi sunteți informați de această influență. Nu ajungeți nicăieri dacă vă implicați in conflicte, din contră vă consumați energia cu care puteți obține rezultate bune astăzi. Aspectul de conjuncție vă oferă de asemenea curajul şi determinarea care v-au lipsit până acum, aşa că va sfătuiesc să profitați în cel mai benefic mod cu putință.

Ziua lunară 5 ține de digestie : atât a informației cât şi a alimentelor. Hraniți-vă mintea cu ce vă este folositor iar corpul cu ce vă place.

Ştim cu toții că atunci când mâncăm ce ne place stimulăm producerea dopaminei, un neurotransmițător cu rol important pentru emoțiile şi sentimentele noastre, pentru motivație sau lipsa acesteia, dar şi pentru procesul de memorare. Atunci când exagerăm şi mâncăm prea mult ce ne place, nivelul crescut de dopamină creează dependență(ca şi in cazul drogurilor şi alcoolului) şi un efect invers, nemaiprovocând plăcere, ci depresie.

Este uimitor cum încã din Antichitate, atunci când au stabilit ziua lunara 5, oamenii aveau astfel de cunoştințe, observând legătura dintre starea emoțională şi alimentație, in scopul de a menține un echilibru între fizic, psihic şi natură. Pe când noi, care ne credem aşa “evoluați” , ne îmbuibăm fără  rost, fără un program şi fără să ne gândim la consecințele asupra corpului, creierului şi spiritului. Mâncarea şi apa sunt vitale organismului, însă intr-o anumită măsură. În concluzie, astăzi e nevoie de producerea dopaminei pentru o stare de bine şi o bună funcționare a organismului care să vă susțină intreg ciclul lunar.

☆Vă doresc o zi energică şi productivă !

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s