ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190401-010607_Gallery 8 aprilie – a 4 a zi lunară

☆Lună în creştere in Taur♉

☆Soare în Berbec♈

☆Zi a săptămânii : luni, guvernată de Lună

☆Culorile zilei : alb, argintiu

________________

Simbolul zilei este copacul cunoaşterii binelui şi răului🌳

Într-o astfel de zi trebuie să cântăriți cu atenție deciziile luate. De exemplu, puteți fi ispitiți cu afaceri care se anunță a fi profitabile, dar care necesită investiții mai mari decât vă puteți permite. Nu vă incântați de ofertele nimănui până nu analizați tot ce presupune o anumită investiție. Ideea este că, indiferent ce faceți astăzi, nu vă lăsați furat de peisaj încât să ajungeți să cunoaşteți latura negativă a simbolului (prin analogie cu izgonirea lui Adam şi a Evei din Rai).

De asemenea este valabil şi invers, nu umblați să înşelați oamenii, nu bârfiți, nu mințiți, nu promiteți ceea ce ştiți deja că nu puteți implini.

Este o zi bună pentru a vă ingriji de casă, grădină şi familie. Petreceți mai mult timp cu părinții, copiii, frații voştri. Oricât de departe s-ar afla aceştia, în secolul tehnologiei toată lumea e doar la un telefon distanță.

Fiindcă ne referim la Adam şi Eva şi pomul cunoaşterii, partea corpului activată de ziua 4 este gâtul, implicit chakra Vishuddha. Aveți grijă ce vorbiți, dar şi ce mâncați. Se recomandă fructe şi legume proaspete deoarece au energie vie(de exemplu puteți adauga o salată verde pe lângă felul principal). Tradiția spune că mărul este interzis astăzi.

Această chakră este localizată la nivelul gâtului şi este sursa exprimării verbale. Se blochează atunci când reprimăm furia ori sentimente de ură, când ținem secrete, când mintim şi bârfim în scopul de a face rău, însă si atunci când ne aflăm intr-o situație nu neapărat negativă, dar care ne dă senzația de “nod în gât”. Prin blocarea acesteia putem afecta gâtul, corzile vocale, glanda tiroidă, glandele paratiroide, gura şi limba.

Astăzi există oportunitatea de a o debloca, astfel că vă sfătuiesc să spuneți o rugăciune cu voce tare şi să afirmați cuvinte frumoase. Aşa cum vă spălați pe dinți pentru curățare fizicã, aşa este nevoie şi de a vă curăța spiritual. Las mai jos mantra “Har om” pe care să o intonați în acelaşi timp cu vocea din video. Are o durată de 5 minute, timp în care încercați să vizualizați energia de la nivelul gâtului şi al gurii. Despre silaba “om” am mai vorbit şi v-am spus că este sunetul primordial al Universului. Cuvântul “har” în sanscrită înseamnă Dumnezeul creator, astfel că împreună simbolizează unirea sinelui nostru cu Dumnezeul creator – un fel de “al avea pe Dumnezeu”. Nu este o coincidență că avem şi noi acest cuvânt care semnifică aprox acelaşi lucru(a avea har) deoarece originea este din ramura indo-europeană.

☆Vă doresc o săptămână minunată, cu experiențe folositoare dezvoltării voastre personale!

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s