ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190401-010607_Gallery

☆Lună în descreştere în Berbec♈

☆Soare în Berbec♈

☆Zi a săptămânii : joi, guvernată de Jupiter

☆Culorile zilei : galben, auriu

________________

Conform Observatorului Astronomic “Amiral Vasile Urseanu” mâine, 5 aprilie, la 11:48 avem Lună Nouă 🌚 (Luna are o iluminare şi vizibilitate de 0% deoarece se află între Soare şi Pământ) .

Ce mai avem deosebit la această Luna Nouă este faptul că Soarele ☀️ şi Luna 🌜 se vor intâlni in acelasi grad zodiacal în Berbec. Avem astfel întâlnirea energiei masculine cu cea feminină intr-un armonie perfectă, punct in care noi inceputuri iau naştere.

Astăzi fiind ultima zi din acest ciclu lunar, iar cum Luna se aflã deja în umbră, vă sfătuiesc să vă feriți de locuri “intunecate” şi de oameni de o moralitate îndoielnică. Luminați colțurile intunecate din casă. Lăsați o lumină de veghe pe timpul nopții.

Zilele acestea au o puternică însemnătate karmică, de aceea vi se poate întâmpla să experimentați sentimentul de deja-vu. Situații din trecut pot reapărea, acesta fiind un test pentru a se observa dacă v-ați invățat lecția. Mercur a retrogradat, iar acum in mers direct trece prin acelaşi loc, aceleasi grade, ceea ce aduce în actualitate discutii, conflicte, intamplări. Este o a doua şansa pentru a indrepta lucrurile!

Nu luați şi nu dați cu împrumut bunuri sau bani. Folosiți energia dinamică a Lunii in Berbec pentru a termina proiectele aflate in curs, nu pentru a incepe altele noi, valabil nu numai pentru locul de muncă, ci si pentru acasă. De exemplu, dacă renovați o cameră nu cumpărati intai mobila, ci varuiti, finisati curatati, apoi in faza de crestere mergeti să comandati/cumparati mobila necesară. Un lucru achizitionat astăzi poate fi defect, ori situația se poate schimba în aşa fel încât să nu vă mai folosească.

Practicați recunoştința! Acordați-vă câteva minute de linişte în care să vizualizați şi mulțumiți Divinității pentru tot ce aveți bun în viață. Stabiliti-vă obiective ! Nimeni nu poate garanta cã le puteți implini, însă diversificați modalitățile adoptând o nouă atitudine.

Cât despre tot ce urmează, aspectele in semnul de foc al Berbecului şi evenimentele astrale care ne vor oferi noi sanse, imi vine în minte un citat “Alegem o singură dată intre a fi, fie luptători, fie oameni obisnuiti. O a doua ocazie nu există. Nu pe acest Pāmânt. Diferenta dintre un om obisnuit si un razboinic este ca un razboinic ia totul ca pe o provocare, in timp ce un om obisnuit ia totul ca pe o binecuvantare sau blestem.” (Carlos Castaneda)

Vă doresc o zi luminată!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s