5 APRILIE -LUNĂ NOUĂ🌚

În acest moment, din perspectiva noastră, Luna are o iluminare şi vizibilitate de 0% deoarece se află între Soare şi Pământ. Din punct de vedere atât astronomic, cât şi astrologic, un nou ciclu începe odată cu iluminarea ei, precum şi o nouă numerotare a zilelor lunare în articolele mele.

Screenshot_20190204-002912_Gallery

După cum v-am spus în astro-sfatul din 1 aprilie, această Lună Nouă este prima din noul an astrologic şi vine insoțită de influențe astrale puternice deoarece majoritatea planetelor se vor afla in perioada urmatoare in semne de aer şi foc.

Soarele şi Luna se vor întâlni în Berbec, ascendentul Lunii Noi va fi in Rac, iar Pluto va face opozitie cu Nodul de destin de pe Ascendent. Cum v-am spus si ieri, trecutul bate la uşă pentru a ne testa dacă o mai deschidem sau o lăsăm închisă pentru totdeauna. Vã puteți simți consumați de sentimente de melancolie, vinovăție, neputință, teamă, dor sau alte asemenea, provocate de Pluto care asteaptă reacția voastră pentru a incheia testul. Permiteți-vă să plângeți, apoi ridicați-vă, spălați-vă pe față, puneți stop la tot ce ați lăsat încă o dată să vă consume şi inchideți uşa. Această Lună in Berbec este despre a merge mai departe. Despre a arde acum, in acest moment, intr-un semn de foc, ca mai apoi să vă reconstruiți intr-o formă evoluată.

Aceasta nu este simpla incheiere/incepere a unui ciclu lunar dintr-o lună obisnuită, ci o perioadă karmică din care trebuie să învățați şi să observați de ce anume aveți nevoie în viețile voastre pe termen lung.

Soarele vă va lumina drumul şi mintea dacă permiteți să se intâmple aceasta, daca sunteți intr-adevăr dispuşi să faceți schimbări. Până pe 20 aprilie aveți o puternică susținere astrală pentru a lua decizii şi a actiona in beneficiul vostru. Focul Berbecului şi puterea lui de acțiune, îndârjirea cu care face ca ceea ce doreşte sã se materializeze vă va motiva şi vă va împinge să luați atitudine.

Aveți incredere în voi şi nu vă raportați la sistemul nimănui de valori, nu lăsați pe altcineva să vă redefinească natura. Nu toți avem acelaşi drum si aceeaşi menire în viață. Ceea ce vã scriu acum m-a dus cu gândul la o învãțãtură din cartea “Nodurile Lunare” de Rodica Purniche :

Există o poveste despre un Maestru iluminat care călătorea prin India. El a ajuns într-un sat în care a observat că acolo nici un copil nu se juca afară. „Unde sunt copiii?”, a întrebat Maestrul, „învăţătorule, în pădure este un şarpe uriaş care vine noaptea şi-i mănâncă – a răspuns unul dintre săteni. Ajută-ne, te rugăm!”

Atunci Maestrul s-a dus în pădure şi a chemat şarpele: „Şarpe, vino în faţa mea!”. Fiindcă toate fiinţele se supun unui Maestru iluminat, şarpele a ieşit din ascunzişul lui. „Şarpe, nu este bine că mănânci copiii acestui sat. încetează să mai mănânci de acum încolo vreun copil!”, l-a mustrat Maestrul.

Şarpele s-a ruşinat şi a răspuns: „Da, învăţătorule!”. Maestrul iluminat a continuat să călătorească şi, peste zece ani, a ajuns în acelaşi sat unde a văzut copii de toate vârstele. Dar într-un colţ a observat un grup de copii ocupaţi cu o activitate intensă. El s-a apropiat şi l-a găsit pe şarpe înconjurat de copii, rănit şi aproape mort din cauza torturilor la care ei îl supuneau. Maestrul i-a alungat şi i-a spus şarpelui: „Prietene, cum de ai lăsat să ţi se petreacă aşa ceva?”. Şarpele a răspuns: „învăţătorule, tu mi-ai spus că nu trebuie să mai mănânc copii”. Atunci Maestrul a oftat: „Vai, şarpe prost, ţi-am cerut să nu muşti, nu să nu sâsâi!”.

☆Vă multumesc că faceți parte din Multiversul meu şi vă sfătuiesc ca odată cu această nouă şansă să vă dați şi vouă înşivă una ! Curaj !

Screenshot_20190405-024651_Gallery

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s