ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190401-010607_Gallery3 aprilie – zi lunară 27

☆Lună în descreştere în Peşti

☆Soare în Berbec♈

☆Zi a săptămânii : miercuri, guvernată de Mercur

☆Culoarea zilei : verde

________________________

Simbolul zilei este tridentul 🔱 lui Neptun/ Poseidon (zeul mărilor).

Astăzi pot ieşi la ivealã secrete bine ascunse sau veți fi puşi intr-o situație în care să descoperiți la voi înşivă o latură de care nu erați conştienți ori pe care ați negat-o până acum. Acestea sunt doar probabilități, în funcție de scheleții fiecăruia din dulap. În cazul în care nu există aşa ceva ori v-ați acoperit destul de bine urmele, petreceți ziua încercând să vă descoperiți pe sine. Ce vă place sau displace, ce vă determină să acționați intr-un anumit fel, de ce anume aveți nevoie pentru a evolua. Din când in când este bine să stăm în linişte, ascultând doar propriile gânduri.

Dacă simtiti nevoia de a primi un sfat, intr-o zi lunarã 27 este indicat să apelați la persoane mai în vârstă care, cu intelepciunea experienței, vă pot indruma spre a privi lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Nu vă risipiți energia incepând ceva nou, terminați proiectele ciclului lunar aflat în curs. Plătiți datorii, facturi, rate, iar dacă aveți posibilitatea donați unei cauze sau dați de pomană.

Din punct de vedere nutrițional, răsfățați-vă cu preparatele voastre preferate.

Deoarece elementul zilei este apã, evitați pe timpul zilei reflectarea in oglindă. Pe seară relaxați-vă cu o baie caldă. Nu spălați rufe.

Pentru cei care doresc să mediteze in scopul găsirii raspunsului la ce-i frământă, las mai jos o muzică specială pentru activarea subconstientului şi intuiției. Răspunsul este întotdeauna în noi.

Sunetele pe care le veți auzi sunt in strânsă legătură cu simbolul zilei, deoarece sunt chiar la frecvența mişcării de rotație a planetei Neptun. Tonurile binaurale provoacă valuri, influențând creierul prin antrenarea undelor cerebrale.

☆Vă doresc o zi minunată, cu experiențe necesare evoluției voastre personale!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s