ASTRO-SFATUL ZILEI

Screenshot_20190401-010607_Gallery2 aprilie – zi lunară 26

☆Lună în descreştere în Vărsător

☆Soare în Berbec♈

☆Zi a săptămânii : marti, guvernată de Marte

☆Culorile zilei: rosu, roz, portocaliu

________________

Deoarece ne apropiem de sfârşitul ciclului lunar nu este recomandat să începeți activități noi, ci să le încheiați pe cele aflate deja în desfăşurare. Nu vă implicati deocamdată în ceva care să vă depăşească puterea şi concentrarea.

Simbolul zilei este mlaştina. Puteți cădea cu uşurință în ispită,ademeniți de o imagine distorsionată a realității. Țineți-vă departe de orice acțiuni care v-ar putea afunda in mocirlă cum ar fi bârfa, minciuna, furtul, înşelatul increderii cuiva pentru a obtine câştiguri nemeritate şi alte asemenea activități. Chiar şi o mică bârfă vã poate târî intr-un scandal sub influența zilei lunare 26.

Nu consumați alcool sau substante (inclusiv anumite medicamente)  care vă pot afecta capacitatea de a conduce, deoarece riscul de a provoca un accident astăzi este unul ridicat.

Nu este o zi indicată achizițiilor de valoare, în special case, apartamente, terenuri ori incheierii unui contract important, indiferent de natura lui. Posibil ca lucrurile să nu fie exact cum vi s-au prezentat, de aceea vã sfătuiesc să amânați. Impulsul vă impinge să cheltuiți bani pe lucruri inutile. Nu este momentul să faceți risipă nici de bani, nici de energie.

Avem o zi pe care trebuie să o trecem liniştiți, fără a ne băga in treburi care nu ne-ar face cinste.

☆Vă las mai jos o mantră Om (vibrația primordială, sunetul Universului) combinată cu tobele şamanice la o frecvență benefică organismului. Lasați-o să se audă în toatã casa pentru a vă echilibra corpul, mintea şi spiritul. Chiar aveți nevoia de aşa ceva, mai ales că Mercur face conjuncție cu Neptun, afectând logica, rațiunea în gândire şi exprimarea. Puneți-vă ordine in gânduri de dimineață pe fundal cu această mantră. Alegeți-vă cu grijă cuvintele astăzi, nu exagerați in reacții!

☆Vă doresc o zi luminată!🙏

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s