ASTRO-SFATUL ZILEI de 1 aprilie

Screenshot_20190401-010607_Gallery1 aprilie – zi lunară 25

☆Lună în descreştere în Vărsător

☆Soare în Berbec♈

☆Zi a săptămânii : luni, guvernată de Lună

☆Culorile zilei: alb, argintiu

_______________

Privind retrospectiv, martie a fost o lună emoțională, care ne-a făcut mai sensibili şi receptivi la ceea ce se întâmplă in jurul nostru, dar şi in care lucrurile s-au întâmplat cu incetinitorul, de parcă timpul s-ar fi oprit la intrarea lui Marte în Taur(semn temperat, de pământ). Odată cu începerea lunii aprilie planetele se vor muta în semne dinamice, mobile de foc şi aer.

Acțiunea dar şi instabilitatea sunt caracteristicile lunii în care tocmai am intrat. Veți simți nevoia de schimbare, de afirmare, de materializare a ideile şi planurilor coapte in tot acest timp. Poate că în martie ați avut impresia că ați bătut pasul pe loc, de aceea acum simtiți să ieşiți din acea stare confuză.

În semnul Peştilor (feb-martie) întotdeauna vom fi mai sensibili, creativi şi visători şi mai puțin activi. E timpul să ne animăm datorită poziționării Soarelui în semnul de foc al Berbecului, dar şi datorită spectacolului făcut de 3 planete in semnele pe care le guvernează şi 3 in exaltare (acolo unde o planetă se simte cel mai bine, după domiciliu). Avem astfel -Jupiter in domiciliu Săgetător ♐-Saturn în domiciliu Capricorn ♑-Neptun în domiciliu Peşti♓ -Soare în exaltare în Berbec♈ – Luna în exaltare în Taur (7-9 martie)♉ Venus în exaltare în Peşti♓

Pentru orice doriți să începeți nou şi de viitor, profitați de această putere planetară, pot spune chiar rară, şi puneți bazele intre 8 şi 20 aprilie. Deocamdată Luna este în descreştere până pe 6 aprilie, când vom avea Luna Nouã (iluminare 0%). De aceea vă sfătuiesc să amânați deciziile importante, prima zi bună, mai ales că avem Luna în exaltare, fiind 8 aprilie, când ne vom afla deja în faza de creştere.

Vă doresc succes în această nouă lună şi fie ca tot ce plantați să crească frumos ! ❤💫🙏💫❤

 

 

2 thoughts on “ASTRO-SFATUL ZILEI de 1 aprilie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s