ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery

29 martie – zi lunară 23

☆Lună în descreştere în Capricorn♑

☆Soare în Berbec♈

☆Zi a săptămânii : vineri, guvernată de Venus

☆Culoarea zilei : alb sau multicolor(combinație vie, neon)

_________________

Se crede că Iisus s-a născut în a 23-a zi de la Luna Nouă, de aceea această zi a căpătat o simbolistică specială, şi anume sacrificiul de sine. Astăzi trebuie să dăm ce avem pentru persoanele iubite, trebuie să intoarcem şi celălalt obraz, trebuie să stabilim pe cât posibil armonia în jurul nostru. Apărați-vã casa si familia de energii negative, mai ales de persoane rău intenționate. Dacă aveți cumva “prieteni” de familie sau persoane in jurul vostru pe care-i ştiți duplicitari, nu ii primiți in casa voastră într-o zi lunară 23 pentru a nu vă afecta energia căminului. Aerisiți bine încăperile, spuneți o rugăciune / ascultați o mantră, tămâiați sau aprindeți o lumânare parfumată. Dacă familia are nevoie de voi astăzi, sacrificați-vă propriul program şi fiți acolo pentru ei.

Deoarece Luna a intrat în ultima fază de descreştere – ultimul pătrar- înainte de Lună Nouă(6 aprilie) în zilele următoare puteți simți o scădere a energiei atât fizice, cât şi emoționale. Urmează perioada aceea din lună în care sunteti mai împrăştiați, împiedicați, scăpați lucrurile din mână ori uitați anumite sarcini. Conştientizând această influență, puteți fi mai atenți.

Feriți-vă de persoanele care vã consumă energia inutil şi aveți grijă să nu deveniți chiar voi o astfel de persoanã obositoare. Din cauza lipsei de energie şi chef, tindem să ne “hrănim” cu a celorlalți pentru a ne mai anima starea. Este o acțiune involuntarã şi perfect normală.
Din punct de vedere nutrițional se recomandă postul.

Este indicat să faceți curățenie în casă spălând pe jos, geamurile, hainele. La sfârşitul zilei faceți o baie relaxantă.

Pentru că este vineri, ziua frumoasei Venus, mergeți la cumpărături şi achiziționați ceva frumos pentru voi sau pentru casă.

☆Mă bucur să aflu că sfaturile mele işi au locul în viețile şi casele dumneavoastră ! Vă mulțumesc că faceți parte din multiversul meu ! Vă doresc un weekend plăcut🤗😚

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s