ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery

28 martie – zi lunară 22

☆Lună în descreştere în Capricorn♑

☆Soare în Berbec♈

☆Zi a săptămânii : joi, guvernată de Jupiter

☆Culoarea zilei : galben, auriu

_________________

Simbolul zilei :elefantul 🐘 care reprezintă înțelepciunea.

Într-o zi lunara 22 gândirea analitică se activează, fiind capabili să asimilați o cantitate mare de informație ori să găsiți rezolvare la probleme ce vă frâmântă de mult timp. Capacitatea de analiză este mult mai bună, de aceea vă recomand studiul şi aprofundarea cunoştințelor. Îi puteți chiar învăța şi pe alții, împãrtãşind din înțelepciunea voastră. Comunicați deschis, nu se ştie niciodată cui ii va fi de folos lecția pe care ați invățat-o dintr-o anumită experiență. Valabil şi în cazul în care sunteți partea care ascultă, nu ştiți când puteți avea nevoie de astfel de cunoştințe.

Folosiți-vă mintea asemenea unui burete care absoarbe toate informațiile din jur. Observați, analizați !

În afaceri, ziua 22 este bună pentru a efectua studii de piață, de a intocmi rapoarte ori un plan de afaceri. Pentru cei din Sistemul de drept este benefică studierea textelor legii pentru o mai bună înțelegere a acestora sau, în funcție de situație, revenirea asupra unui caz care v-a dat bătãi de cap şi analizarea acestuia dintr-o perspectivă nouă. Poate veți descoperi ce anume v-a scăpat in tot acest timp.

Un eveniment important al zilei este intrarea lui Mercur în mers direct. După ce a evidențiat sectoarele de viață care “scârțâie” in comunicare şi care necesită imbunătățiri, acesta işi reia mersul direct până in iulie. Fiind guvernatorul gândirii logice, poziționat în Peşti ne-a determinat să gândim şi cu inima, nu numai rațional şi calculat. Important este ca toți să ne fi învățat lecția, în funcție de casa astrologică/domeniul pe care a activat pentru fiecare dintre noi.

O zi a elefantului nu se putea nimeri mai bine decât intr-o zi de joi, guvernată de Jupiter, zeul roman suprem(Zeus in mitologia greacă), al cărui armă este cuvântul plin de înțelepciune. Intr-o astrogramă, Jupiter guvernează casa IX a studiilor înalte, filosofiei de viață, ideologiei şi spiritualitãții.

Tradiția populară zice că intr-o astfel de zi trebuie să ne împărtăşim ideile cu cei din jur şi să comunicăm cât mai mult. Țineți însă cont de o veche zicală “Înțeleptul nu spune ce știe, iar prostul nu știe ce spune.”

Vă doresc o zi cu alegeri deştepte!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s