ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery27 martie – zi lunară 21

☆Lună în descreştere în Săgetător♐

☆Soare în Berbec♈

☆Zi a săptămânii : miercuri, guvernată de Mercur

☆Culoarea zilei : verde

________________________

Ziua 21 lunară nu este de trândăvit, ci de consumat energie.

Asocierile şi lucrul în grup sunt bine aspectate datorită simbolului zilei şi anume herghelia 🐎 Benefic comerțului cu mijloace de transport, tranzactiilor financiare indiferent de domeniu, stabilirii unui parteneriat sau atragerii unui sponsor. Puteți cunoaşte persoane ori să vă faceți prieteni noi, de aceea vă recomand să petreceți ziua în aglomerație.

Având un puternic caracter justițiar, această zi lunară este benefică avocaților care se află de partea adevărului. Celor care obțin victoria cu orice cost, li se va adăuga la bagajul karmic cu care vor avea de-a face atunci când va veni momentul.

Aveți grijă ce miscări mai puțin morale şi legale faceți astăzi, lucrați pentru împlinirea obiectivelor într-un mod onest. Ajutați-i pe cei care vă cer ajutorul, fiți activi, participați la proiecte de echipă sau la evenimente publice. Asemeni simbolului 🐎 faceți zgomot pentru a fi auziți şi văzuți, însă toate cu eleganță şi demnitate !

Din punct de vedere nutrițional nu există restricții, însă vă sfătuiesc să integrați în meniul vostru fructe şi legume roşii deoarece sistemul circulator sanguin este cel activat de ziua 21 (roşii, ardei, sfeclă, mere, grep roşu etc). Atenție la cantitatea de alcool consumatã şi la orele de odihnă pentru a uşura funcția ficatului. Un ceai de cireşe şi merişoare v-ar prinde bine.

Chiar dacă sunt ultimele 24 de ore din retrogradarea lui Mercur, tensiunea în comunicare şi interacțiune se simte încă puternic. Vă las mai jos o melodie de relaxare, cu ajutorul căreia să vă ordonați gândurile la începutul zilei.

Vă doresc o zi productivă !

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s