ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery26 martie – zi lunară 20

☆Lună în descreştere în Săgetător♐

☆Soare în Berbec♈

☆Zi a săptămânii : marti, guvernată de Marte

☆Culoarea zilei: roşu, portocaliu, roz

______________________

Vulturul, simbolul zilei, îndeamnă la eliberare. Poate că rutina v-a obosit, acelaşi cadru zilnic v-a plictisit, aceleaşi discuții in familie v-au iritat până la punctul în care simtiți nevoia de evadare. Aveți grijă cum gestionați aceste sentimente, deoarece conjuncția Mercur-Neptun nu este tocmai un aspect care să vă permită să vedeți cu claritate. Din contră, conduşi de acest impuls puteți lua o decizie greşită care mai mult să vă strice liniştea, decât să v-o ofere.

Îndreptați toate nemulțumirile în direcția de rezolvare a acestora, nu de revoltare. De exemplu, dacă nu vă mai puteți concentra la muncã sau simtiți că nu mai faceți față activităților zilnice, luați-vă concendiu. Dacă aveți probleme de comunicare cu copilul sau partenerul de viață, petreceți mai mult timp cu aceştia pentru a-i asculta, înțelege şi pentru a descoperi cauza. Dacă datoriile vă presează, încercați să găsiți o cale de a le plăti mai repede(un loc de muncă mai bine plãtit sau o activitate extra din care să aveți de câştigat).

Acordați atenție persoanelor şi discuțiilor din jurul vostru. Puteți avea de învățat de la persoane mai evoluate ori poziționate mai sus ierarhic. Nu ezitați să le cereți sfatul.

Cu toții suntem afectați de aceste aspecte astrale, astfel că trebuie să ne intelegem unii pe alții şi să căutăm să fim rezonabili. Nu umblați după potcoave de cai morți, nu incercați să păcăliți pe cineva, nu vă lăsați păcăliți la rândul vostru. Aveți grijă la informațiile primite deoarece pot fi inselătoare, însă şi la felul in care voi înşivă puteți emite informații eronate.

Nu vă obosiți ochii. Nu conduceți distanțe lungi fără pauze. Intr-o zi lunară 20 durerile de cap şi spate se pot accentua.

Venus intră in semnul Peştilor, aşa că profitați de liniştea adusă de aceasta pentru a lămuri şi rezolva diferențele din cuplu. Această poziție vă va imblânzi inimile şi vã va face mai romantici in următoare perioadā, aşa că vă sfătuiesc să vă concentrați mai mult pe acest aspect decât pe grijile cotidiene.

Venus ne va învăța timp de o lună că iubirea vindecă orice ranã şi întăreşte orice familie. Rāmâneți uniți, comunicați, vindecați-vă impreună şi iubiți-vă mult!

☆Vă mulțumesc pentru mesaje şi comentarii! Fiecare în parte imi face ziua mai frumoasă! 🙏💫🤗

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s