ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery25 martie – a 19 a zi lunară

☆Lună în descreştere în Săgetător♐

☆Soare în Berbec♈

☆Zi a săptămânii : luni, guvernată de Lună

☆Culoarea zilei: alb

____________________

Acum că ne-am mai revenit după efectele Lunii Pline, începem săptămâna cu un aspect pozitiv, Luna in trigon cu Soarele, dar şi cu gândul la retrogradarea lui Mercur. După ce ne-a incurcat şi descurcat toată luna martie, joi după-amiaza acesta işi reia cursul direct.

Luna în trigon cu Soarele ne oferă curajul de a acționa. Încrederea în sine creşte, dar nu in sensul de aroganță(ca in cazul lui Marte) ci prin conştientizarea valorii noastre şi a forțelor proprii. Poziționată in Săgetător, oferă o doză de optimism şi speranță intr-un viitor mai bun. Dacă plănuiați să incepeți un capitol nou in viața voastră, să urmați un curs de specialitate, să vă perfecționați intr-un anumit domeniu, să plecați din țară, să faceți schimbãri in carierã/afacere(de la schimbare de program la renovarea biroului, exemplele pot continua) perioada aceasta este una cu susținere psihică din partea astrelor.

Deoarece ziua lunară 19 este o zi a iluziilor, confuziei şi ispitelor, acordați o mai mare atenție a ceea ce se întâmplã în jurul vostru pentru a nu fi prinşi în plasă. Orice vorbă poate fi interpretată in 100 de feluri, provocând certuri inutile, țesându-se o poveste exagerată care va cuprinde părțile implicate. Nu dați curs discuțiilor dar nici nu vă victimizați. Nu mințiți, nu înşelați increderea cuiva, nu vă bagați acolo unde nu sunteți chemați. Investiți doar în voi şi in viitorul vostru, în lucruri clare, palpabile ori care pot fi materializate. Nu vă lăsați duşi de val, trezindu-vă că v-ați folosit resursele pe o iluzie, bazată pe o reacție spontană.

Deoarece organul activ este colonul iar ziua este benefică curățării acestuia, din punct de vedere nutrițional vă sfătuiesc să nu vă încărcați cu alimente grele. Sunt indicate preparatele pe baza de fructe şi legume cu formă rotundă(cartofi, varză, portocale, mere etc).

Nu consumați alcool, droguri ori medicamente care vă pot influența judecata( de exemplu calmante) şi nici nu stați pe lângă o persoană care se află sub efectul acestora.

Faceți curățenie în locurile greu accesibile din casă, aglomerate, mai puțin aerisite sau luminate natural de Soare.

Dacă simtiți nevoia să plângeți, faceți-o! Este o metodă bună de descărcare, iar intr-o zi lunară 19 este chiar o metodă de curățare şi purificare a spiritului, deblocare a canalelor energetice(chakre).

Unii dintre voi se pot simți încă lipsiţi de vlagă şi chef deoarece abia am ieşit din semnul Peştilor , iar alții energici, deoarece funcționează mai bine în semnul de foc al Berbecului. Aceste stãri sunt de adaptare la noile vibrații. De preferat ar fi să vă expuneți la Soare minim 20 de minute pe zi pentru a vă încărca cu energie prana. Vitaminizați-vă şi hidratați-vă !

☆Vă doresc o săptămână minunată!🤗🧚‍♀️🙏💫😚

 

 

 

One thought on “ASTRO-SFATUL ZILEI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s