ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery20 martie – zi lunară 14

☆Luna în creştere în Fecioară♍

☆Soare în Peşti ♓

☆Zi a săptămânii : miercuri, guvernată de Mercur

☆Culoarea zilei : verde

________________________

Această zi vă oferă şansa de a schimba ceva în viața voastră înainte de Lună Plină 🌚 şi de începerea noului an astrologic (echinocțiu). Analizați cu atenție ceea ce aveți nevoie şi de ce anume trebuie să vă debarasați. Setați-vă obiective şi informați-vă despre tot ce aveți de făcut pentru a le atinge ori cãutați o cale de rezolvare a problemelor existente deja. Ziua de astăzi vă poate aduce satisfacții deoarece Luna ne “luminează” mintea. Idei dar şi soluții originale pot lua naştere, informațiile sunt mai bine procesate, transmise şi recepționate.

Zi benefică comunicării cu asociații, clienții, colegii. Împărtăşiťi ideile voastre cu ceilalți şi vedeți cine este dispus să vă susțină în materializarea acestora; posibilitatea unei promovări in perioada aceasta, in funcție de munca depusă. Plătiți-vă creditele şi achitați-vă datoriile.

O  zi cu energie din plin, aşa că nu o petreceți stând. Acumulată in corp, aceasta poate duce la creşterea tensiunii arteriale ori la izbucniri nervoase. Mergeți la muncă, faceți o plimbare, mergeți la sală. Această zi este cunoscută ca având cea mai mare rată a sinuciderilor şi activității fobiilor, episoadelor paranoice ori atacurilor de panică, de aceea vă sfătuiesc să vă mențineți ocupați şi să vă obosiți fizic încât să nu aveți timp de căzut în stări depresive.

Din punct de vedere nutrițional, mâncați cât să vă potoliți foamea şi să funcționați bine. Evitați deserturile, băuturile energizante, Cola, cafeaua(una de dimineață este suficient), alcoolul. Energia Lunii este puternică, nu este cazul să vă excitați nervii.

Diseară la ora 23:58 avem echinocțiul de primăvară care marchează inceputul primăverii astronomice, implicit începutul noului an astrologic💓 Soarele se mută in Berbec şi işi reia drumul prin cele 12 semne. In concluzie, diseară avem Revelion 😄 Acest eveniment işi va avea ascendentul în Săgetător, ceea ce ne va determina să ne stabilim idealuri mărețe pentru viitorul nostru.

Tot la noapte, mai exact 3:40 (dimineața zilei de 21) vom avea punctul maxim de Lună Plină. Posibil ca mulți dintre voi să experimentați stări de insomnie zilele aceastea, somn agitat şi vise animate.

Aceste evenimente ne vor afecta energia in urmātoarele zile, putând aduce pânã la începutul lunii viitoare tensiuni sau chiar violențe în lupta pentru un ideal.

În mijlocul furtunii şi a energiilor bulversante cel mai bine este să stați în linişte. Aşa cum a zis Osho,  “instrumentul de comunicare cu Dumnezeu este tăcerea”.  Pentru a vă găsi pacea vă las mai jos linkul mantrei  “Om mani padme hum”. Aceasta simbolizeaza uniunea perfectă a trupului, minții şi spiritului cu dragostea, compasiunea şi înțelepciunea dobândită în viață. Ascultați-o şi intonaťi-o zilnic ! Vă doresc o zi frumoasă !🤗🙏

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s