ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery19 martie – zi lunară 13

☆Luna în creştere în Fecioară♍

☆Soare în Peşti♓

☆Zi a săptămânii : marți, guvernată de Marte

☆Culoarea zilei : roşu, portocaliu, corai, roz ( de preferat roşu )

_____________________

Astăzi totul merge “ca pe roate”. Energia este suficientă şi din ce în ce mai puternică cu cât ne apropiem de Luna Plină (21 martie) pentru a începe proiecte noi, a ne asuma responsabilități noi, organiza diferite evenimente, angaja personal (in cazul in care detineti o afacere). Ideea este să nu stați pe loc şi să asteptați ca ziua “să vi se intâmple”. La locul de muncă incercați să cedați in fața unor posibile nemultumiri şi să lucrați in echipă alături de colegii voştri. Antrenați participarea tuturor angajaților în executarea proiectelor de grup.

Luna în Fecioară ne va ajuta să ne concentrăm pe latura concretă a vieții, să ne organizăm şi să aplicăm soluții practice, bazate pe o gândire logică şi analitică. Atenție însă la detalii şi posibile erori, asigurați-vă ca totul este in ordine. Aspectul pe care Luna îl face cu Neptun(ceața neptuniană) vã poate induce în eroare. Nu vă lăsați “fermecați” de cât de frumos este împachetată o ofertă, ci analizați conținutul cu atenție.

A 13 a zi lunară este generatoare de karmă directă, aşa că dacă sunteti mai intelegători si cooperanți vă veți feri de rele. Mențineți-vă ocupați, făceți-vă utili şi nu umblați cu cioara vopsită. Oamenii sunt asemeni celulelor corpului: în momentul în care acestea nu-si mai împlinesc în mod corect atributiile făcându-ne rău, noi inghitim medicamente pentru a restabili echilibrul. Aşa acționează şi karma asupra noastră, în stabilirea echilibrului din Univers.

Deoarece simbolul zilei este roata, acordați atenție evenimentelor de astăzi. Există posibilitatea ca o situație din trecut să se repete ori să vă intâlniți cu cineva pe care nu l-ați mai văzut de mult timp. Atunci când trecem printr-o experiență asemănătoare uneia din trecut sau suntem puşi din nou intr-o anumitã situație, este modalitatea prin care suntem testați dacă ne-am învățat lecția. Ca o paranteză aş vrea să menționez că, în general Saturn se ocupă cu astfel de teste. Poziționat in semnul cardinal al Capricornului din decembrie 2017 până in martie 2020, va face şi desface domeniile afectate pe harta natală a fiecăruia până când ne va pune pe drumul potrivit. Nu uitați însă că nu tot ce pierdem reprezintã intr-adevăr o pierdere!

În gospodărie este benefică construirea unui obiect rotund.

Din punct de vedere nutrițional nu există restricții. Find o zi activă în care trebuie să fiți în miscare, mâncați cât să vă încărcați bateriile.

Pentru momentele tensionate, vă las mai jos o mantră de liniştire.

☆Vă doresc o zi minunată, cu experiențe folositoare evoluției voastre personale!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s