ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery18 martie – zi lunară 12

☆Luna în creştere în Leu♌

☆Soare în Peşti♓

☆Zi a săptămânii : luni, guvernată de Lună

☆Culoarea zilei : alb

_____________________

Simbolul zilei : inima ❤ Protejați-vă de orice subiect care vă poate perturba liniştea. Aveți grijă atât fizic cât şi emoțional de inima voastră, mai ales că ne apropiem de Luna Plină(21 martie) iar tensiunea arterială creşte.

Pe cei care sunteți cardiaci ori aveți frecvent atacuri de panică, senzație de sufocare, stare de anxietate dar şi in cazul în care sunteți însărcinată, vă sfătuiesc ca astăzi să purtați culoarea verde, a chakrei inimii. Pentru a debloca această chakră trebuie să-i iertați pe cei care v-au greşit şi să dați dovadă de compasiune pentru cei din jur. Ura, ca şi iubirea, ne face dependenți de persoana în cauză. Eliberează-te! Fă pace cu tine însuți, acceptă-te aşa cum esti, cu propriile greşeli şi temeri. În fiecare zi ai ocazia să faci lucrurile şi mai bine de atât, insa acceptă ca astăzi de atât ai avut putere. Nu te mai învinovăți! Casa astrologică a acestei chakre este a 10 a a Capricornului, punctul cel mai inalt al zodiacului, astfel Anahata este poarta către infinit. Deblocheaz-o !

Evitaťi să vã gândiți la propriile probleme ori să plângeťi din cauza acestora, deoarece puteți cădea într-o stare care va necesita cel puțin un ciclu lunar pentru a vă reveni. Îndreptați-vă atenția şi dedicarea către cei din jur! Puteți oferi o farfurie de mâncare, lucruri de prin casă care nu vă mai sunt de folos, însă de care alťii s-ar bucura. Mai ales ca ziua 12 lunară este o zi a cadourilor, puteți face o surpriză cuiva drag.

Acționați fără intenții ascunse, cu inima curată.

Din punct de vedere nutrițional, indicat este să postiți. Elementul zilei este apă, aşa că hidratați-vă suficient! Nu consumați alcool!

Ziua lunară 12 este una uşoară şi armonioasă, însă săptămâna aceasta multe alte evenimente astrologice au loc, care pot afecta chiar şi armonia zilei de azi.

Următoarele zile vor fi agitate, pentru unii chiar bulversante, deoarece pe 20 avem Echinocțiul de primăvară( începutul primăverii astronomice) Soarele se mută în Berbec, reluându-şi drumul prin cele 12 semne, iar la cateva ore distanță avem Luna Plină. Toate acestea, combinate cu Mercur retrograd şi cu alte aspecte pe care planetele le fac intre ele, vor agita spiritele(mai ales că Soarele va fi in Berbec, ceea ce poate aduce conflicte şi violențe pentru sfarşitul acestei luni).

Odihniți-vă bine, alimentați-vă corespunzător, fiți atenți la semnele pe care Universul vi le pune-n cale şi evitați în aceste ultime zile din martie să vă aflați in locuri unde se pot produce tensiuni/conflincte. Despre echinocțiu şi Luna Plină voi vorbi mai pe larg în articolul din 20 martie.

Vă las mai jos mantra Yam – silaba corespunzătoare chakrei inimii(Anahata), care face ca aceasta să vibreze la rostirea ei.

☆Vă doresc o o săptămână minunată şi vă mulțumesc că faceți parte din Multiversul meu!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s