ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery15 martie – a 10 a zi lunară

☆Luna în creştere în Rac♋

☆Soare în Peşti♓

☆Zi a săptămânii : vineri, guvernată de Venus

☆Culorile zilei : alb(Venus) sau combinație multicoloră neon

________________

Ziua lunară 10 este dedicată legăturilor de familie, căminului şi pământului. Este bine ca astăzi să vă intoarceți la rădăcini, luând prânzul sau cina în familia de origine, alături de părintii, fratii,  bunicii voştri. Povestiți despre viața de zi cu zi dar şi despre cei care nu mai sunt printre voi. În acest fel se generează o energie care omagiază linia ancestrală.

Zi benefică pentru căsătorie, conceperea unui copil, plantarea unui copac, construirea unei case, pentru “a prinde rădăcini” in orice fel.

În gospodărie vă puteți ocupa cu renovări ori reparații. Turnarea fundației, ridicarea unui zid, construirea unei mese ori intarirea picioarelor acesteia, construirea unui stâlp în curte, orice actiune asupra a ceva ce reprezintă in gospodăria voastră o piesă de rezistență, este benefică.

Plătiți facturi, credite, datorii. Rezolvați acele problemele financiare pe care le-ați tot amânat. Faceți o mică donație sau dați de pomană pentru omagierea strămoşilor voştri. Dacă cineva vă cere ajutorul sau dacă puteți face ceva drăguț pentru o persoană, nu ezitați.

Ca în fiecare vineri, zi a frumoasei Venus, vă sfătuiesc să mergeți la cumpărături şi să achizionați ceva frumos pentru voi, pentru cineva drag sau pentru casă. Petreceți seara într-un cadru romantic, alături de persoana iubită.

Din punct de vedere nutrițional nu avem restricții decât în cazul în care postiți sau urmați un regim alimentar din diverse motive.

Cu aspectul de cuadratură Mercur-Jupiter veți avea tendința de a exagera, lipsiți de obiectivitate. Dând o prea mare atenție detaliilor, pierdeți din vedere ideea de ansamblu, concentrându-vă mai mult pe cine să dați vina sau pe ce anume nu a funcționat. Stabiliți obiectivele zilei şi nu vă abateți de la ele! Gândirea logică vă poate fi afectată, de aceea încercați să rămâneți concentrați pe strict ceea ce aveți de împlinit pe ordinea de zi, fără a vă pierde în detalii inutile care mai mult vă consumă energia.

În concluzie, avem o zi în care trebuie să ne arătăm dragostea unii față de alții, inclusiv față de predecesorii noştri din al căror ADN suntem parte.

Dacă doriți sã contribuiți cu o manifestare in Univers şi in lumea imediată vouă a unei energii pozitive, acordați-vă cât timp aveți la dispoziție pentru a intona mantra “Om shanti om” .Om este sunetul primordial, vibrația manifestată la crearea Universului iar “shanti” semnifică “pace” în sanscrită. Această mantră are puterea de a-i apropia pe cei care o rostesc indiferent de locul unde se aflã, asemenea unei rugăciuni spuse în mulțime. Este cea mai puternică mantră rostită de călugării tibetani, care se roagă zilnic pentru pace-n lume.

☆Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje şi vă doresc un weekend frumos, energic şi plin de iubire!

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s