ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery14 martie – a 9 a zi lunară

☆Luna în creştere în Gemeni♊

☆Soare în Peşti♓

☆Zi a săptămânii : joi, guvernată de Jupiter

☆Culorile zilei : galben, auriu

________________

Simbolul zilei : liliacul🦇 O zi cu încărcătură negativă, prin care veți trece cu bine dacă vă veți ghida asemeni liliacului în noapte. Ascuțiți-vă simțurile şi ascultați-vă instinctul ! Deoarece ziua lunară 9 este una karmică, veți ajunge în anumite situații neplăcute doar dacă ați încălcat în vreun fel legea Universului ori aveți nevoie de o anumită experiență pentru a învăța o lecție.

Într-o astfel de zi pot ieşi la ivealā lucruri bine ascunse, asemeni locurilor obscure în care liliecii pătrund(peşteri, podul casei). Dacă vă simtiți brusc copleşiți de sentimentul de vină- cereți iertare. Dacă simtiți ca nu puteți trece peste ce alții v-au făcut – iertați(pentru a vă oferi vouă inşivă liniste). Dacă iubiți pe cineva şi nu aveți curaj să recunoaşteți acest lucru – exprimati-vă sentimentele. Dacă păstrați un secret care vă consumă  – mărturisiți-l.

Păstrați-vă spiritul pur şi intențiile curate! Vedeți-vă de muncă, mențineți-vă ocupați, însă amânați orice activitate importantă nu numai din cauza semnificației zilei cât şi a faptului că Luna merge în gol intre orele 14:30 şi 23:50

Din punct de vedere nutrițional, nu avem restricții decât in ceea ce priveste consumul de alcool, care este interzis astăzi.

Conjuncția Soare-Mercur ne va supraîncărca astãzi cu idei şi tot felul de gânduri. Nu vã lãsați copleşiți de sentimente de vină şi nu fiți duri cu voi înşivă. Nimeni nu poate realiza totul fără cusur, iar viața perfectă nu există. Ordonați-vă ideile şi responsabilitățile, nu trebuie să le rezolvați pe toate intr-o singură zi. Această conjuncție, care este un aspect pozitiv deoarece vine cu idei şi intenții noi, pică intr-o zi nu tocmai favorabilă, când energia fazei lunare este negativă, astfel că puteți cădea uşor în depresie. Luați lucrurile ca atare, nu sunteți superoi! Permiteťi-vă să greşiți, să uitați, să întârziaťi, să vă pierdeți in detalii, in atribuții sau in propriile gânduri.

Un aspect pozitiv formează Marte în trigon cu Saturn, care ne determină să acționăm, să luptăm pentru ceea ce ne dorim. Forța războinicului Marte întâlneşte planeta marelui învățător Saturn, care ne învață răbdarea, disciplina, munca. Puteți lua în considerare zilele acestea metode prin care sà vă îmbunătățiți calitatea vieții : o casă mai mare, un birou mai modern, înscrierea la cursuri de specializare, modificarea programului de lucru, dietă şi sport, relații /colaborări etc.

Luna în Gemeni oricum vă impulsionează in a face schimbări, aşa ca urmați-vă instinctul. Combinați forța şi ambiția lui Marte cu ideile conjuncției Soare-Mercur pentru a pune bazele a ceva pe termen lung, pentru a investi in voi şi viitorul vostru.

Vă doresc o zi inspirată şi vã multumesc că faceți parte din Multiversul meu 🙏💫💖

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s