ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery13 martie – a 8 a zi lunară

☆Luna în creştere în Gemeni♊

☆Soare în Peşti♓

☆Zi a săptămânii : miercuri, guvernatã de Mercur

☆Culoarea zilei : verde (recomandat a fi purtată indiferent de zi de către femei însărcinate şi cardiaci; corespunde chakrei inimii)

_________________

Această zi are ca simbol pasărea Pheonix. Este timpul transformării, renaşterii, reinventării. Atât fizicul cât şi psihicul vostru se vor afla astăzi într-un proces de reconstrucție, chiar dacă nu sunteți conştienți de acesta. Deoarece se întâmplă în fiecare lună, este bine să ştiți acest lucru pentru a vă ajuta pe voi înşivă în mod conştient. Corpul este plin de energie aşa că nu-l supraîncărcați cu cafea, băuturi energizante, Cola, alcool, dulciuri.

Avem o zi în care trebuie să fim activi, concentrați mai mult pe muncă şi planurile de viitor, decât pe propriile plăceri.

Lăsați în urmă ce nu vă mai este de folos ori nu vă mai aduce niciun beneficiu. O zi lunară bună pentru a face orice fel de schimbare în legătură cu locul de muncă, afacerea, domiciliul, schimbarea partnerului/colaboratorilor, atragerea investitorilor. Faceți o analiză de sine, stabiliți ceea ce doriți pe termen lung, creați legături cu oameni care vă pot ajuta sa ajungeți acolo unde visați.

Pot apărea în timpul zilei situații neprevăzute ori conflicte din cauză că schimbăm faza, împlinind primul pătrar al Lunii. Vă sfãtuiesc să le rezolvați cu tact şi diplomație, gândind de 3 ori înainte de a deschide gura. Nu vă lăsați afectați de retrogradarea lui Mercur în semnul sensibil al Peştilor. Pe cei care lucrează cu publicul ii sfătuiesc să fie amabili şi comunicativi, astfel ziua le va trece mai uşor. Deoarece suntem mai sensibili şi perceptivi, avem tendința de a trata aşa cum suntem tratați. Aveți asta în vedere atunci când luați contact cu clienții.

Aspectul de cuadraturã pe care il face astăzi Soarele cu Jupiter vă poate influența în a lua lucrurile prea personal. Dacă alegeți să faceți asta veți pierde din energie şi incredere în propria putere. Munciți pentru ceea ce doriți să împliniți fārā a vă descuraja!

Din punct de vedere nutrițional, nu vă ingreunați funcția ficatului cu alimente nesănătoase, nu consumați alcool. Sunt recomandate salatele şi peştele. Dacă este posibil, postiți.

Deoarece focul este elementul principal al zilei, evitați activități legate de electricitate. Posibil să întâmpinați probleme cu electrocasnicele. În gospodărie nu este recomandat să spălați geamurile, hainele sau pe jos. Aprindeți candela sau o lumânare pentru a curăța atmosfera din cămin!

☆Vă doresc o zi minunată, cu experiențe necesare dezvoltării voastre personale!

 

One thought on “ASTRO-SFATUL ZILEI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s