ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery12 martie – a 7 a zi lunară

☆Luna în creştere în Taur♉

☆Soare în Peşti♓

☆Zi a săptămânii : marți, guvernatá de Marte

☆Culorile zilei: roşu, corai, roz

_____________________

Tot ce lansăm în Univers la un moment dat se întoarce ca un bumerang împotriva noastră. Puterea cuvântului rostit intr-o zi lunară 7 este una atât constructivă cât şi distructivă, cu efect imediat. Puteți obține beneficii dacă vă alegeți cuvintele potrivite. Nu mințiți, nu aruncați vorbe grele la nervi, nu promiteți dacă ştiți că nu vă puteți ține de cuvânt, nu vă jurați sau blestemați. Nu bârfiți sau criticați. Ați putea chiar profita de această zi pentru a vă rezolva problemele din viața personală, înainte de a vă da cu părerea despre alții.

Şefii trebuie să-şi laude angajații şi să le arate recunoştință dacă vor să atragă prosperitate şi productivitate.

Scriitorii, speakerii, profesorii, agenți de publicitate, persoanele din media şi din online, oricine care munceşte intr-un domeniu unde cuvântul are putere, vor fi favorizați astăzi. Vor avea cursivitate în exprimare iar mesajul exprimat va ajunge acolo unde trebuie. Bineînțeles, doar dacă cuvântul lor e transparent, fără un interes ascuns(manipulator) sau intenția de a face rău.

Din punct de vedere nutrițional, într-o zi lunară 7 nu este indicat consumul de carne de pasăre şi ouă. Un pahar de vin roşu la masă va stimula digestia.

Nu tăiați lemne. Nu vă apucați de renovări în casă care constau în tăierea de țevi sau spargerea pereților.

Deoarece elementul acestei zile este aerul, fiind active căile aeriene şi plãmânii, vă recomand să ieşiťi la o plimbare unde se poate respira aer curat. Țineți geamurile larg deschise, aerisiți-vă casele, mai ales locurile aglomerate din locuință, aprindeți lumânări aromate.

Venus face un aspect pozitiv cu Mercur, ceea ce favorizează comunicarea. Stăpâniți şi folosiți cuvintele in mod pozitiv şi constructiv!

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s