ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery11 martie – a 6 a zi lunară

☆Luna în creştere în Taur♉

☆Soare în Peşti♓

☆Zi a săptămânii : luni, guvernată de Lună

☆Culoarea zilei: alb

____________________

Sarcinile de astăzi vor fi mai uşor de îndeplinit, mai ales dacă vă încărcați cu energia prana. Corpul nostru fiind vehiculul cu care circulăm zi de zi, are nevoie de combustibil. Prana este considerată a fi energia universală, puterea divină datorită cãreia totul există. Ne hrănim cu aceasta prin sport, timp petrecut în aer liber, expunere la Soare, legume ş fructe crude ori cu un grad redus de preparare termică, echilibru interior, iubire. Pentru a avea parte de energie benefică funcționării normale pe întreg ciclul lunar, este important ca astăzi să vă faceți plinul de combustibil prin cele enumerate mai sus.

Dacă încălcați în vreun fel legea în ziua 6 lunară, karma (legea cosmică) preia imediat cazul. Prin urmare, o zi nefavorabilă infracțiunilor, minciunilor, înşelătoriilor de orice fel.

Nu luați şi nu dați bani cu împrumut, nu dați lucruri din casă/personale.

Luna situată în Taur vă împinge sã fiți mai practici, cu picioarele pe pãmânt şi să vă concentrați pe ceea ce poate fi materializat, însă retrogradarea lui Mercur în sensibilul semn al Peştilor vă poate pune bețe-n roate. Din această cauză comunicarea cu ceilalți poate fi deficitară, devenind lipsiți de obiectivitate. Încercați să vă mențineți claritatea. Nu vă impuneți punctul de vedere, evitați confruntări inutile. Nu uitați că ne aflăm cu toții sub aceeaşi influență astrală, de aceea trebuie să fim mai înțelegători. Nu se poate spune că cineva are dreptate şi cineva greşeşte, ci doar că nu vedem şi analizăm lucrurile cu claritate. Mențineți-vă ancorați in realitate şi in îndeplinirea obiectivelor!

Voi lăsa mai jos mantra “Prana Apana Sushumna Hari” care, prin simbolistica cuvintelor sale, ajută ca energia forței divine creatoare Prana să circule în corpul nostru prin coloana vertebrală(canalul Sushumna şi cele 7 chakre), eliminând blocajele energetice(Apana- forța care curăță). Cuvântul “har” în sanscrită înseamnă Dumnezeul creator, astfel că împreună simbolizează eliminarea a ceea ce este negativ pentru unirea sinelui nostru cu Dumnezeul creator – un fel de “al avea pe Dumnezeu”. Nu este o coincidență că avem şi noi acest cuvânt care semnifică acelaşi lucru(a avea har) deoarece originile noastre sunt aceleaşi, din ramura indo-europeană. Intonați şi vizualizați cum energia vă hrăneşte corpul.

Vă doresc o zi minunată, cu experiențe benefice dezvoltării voastre personale! Vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele frumoase şi pentru că faceți parte din Multiversul meu!🤗

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s