ASTRO-SFATUL ZILEI

☆6 martie – zi lunară 30/1

☆Lună Nouă 🌚 în Peşti♓

☆Soare în Peşti♓

☆Zi a săptămânii : miercuri, guvernată de Mercur

☆Culoarea zilei : verde (recomandat a fi purtată indiferent de zi de către femei însărcinate şi cardiaci; corespunde chakrei inimii)

_______________________

Am ajuns la ultima zi a lunii şi prima din următorul ciclu lunar, denumită Lună Nouă. În acest moment, din perspectiva noastră, Luna are o iluminare şi vizibilitate de 0% deoarece se află între Soare şi Pământ. Din punct de vedere atât astronomic, cât şi astrologic, un nou ciclu începe odată cu iluminarea ei.

Screenshot_20190204-002912_Gallery

Deoarece astăzi este ultima zi, este foarte important să vă găsiți echilibrul şi armonia, pentru a nu intra în noul ciclu cu bagaj karmic energetic. Luna în Peşti face ca tot ce simțim să fie mai accentuat, cu iz dramatic. Nu vă lăsați copleşiți, bulversați, influențați de emoții. Gândiți la rece, analizați, trageți concluzii, încheiați socoteli, setați obiective noi. Fiecare ciclu lunar vă oferă şansa unui nou început.

Foarte important este ca azi să vă manifestați multumirea față de Dumnezeul creator, aşa cum ştiți şi cum simțiți, dar şi față de voi în postura de creatori ai propriei realități. Rostiți cu voce tare pentru ce anume sunteți recunoscători, multumind divinitãții; ascultați o mantră în timpul căreia să vizualizați toate acestea(voi ataşa una la sfârşitul articolului).

Nu începeți proiect nou la locul de muncă, nu faceți angajări, nu semnați contracte importante. Amânați pentru mâine, când Luna intră în faza de creştere.

Nu vã tăiați părul până pe 9 martie inclusiv, în special astăzi când energia atinge minimul.

Aveți grijă de creierul vostru. Nu-i oferiți informații inutile ori care ìl pot ìncărca negativ. Feriți-vă de subiecte controversate din presă sau din online care v-ar încărca emoțional şi care ar influența undele cerebrale. Nu consumați medicamente/substanțe care să vă altereze starea de conştiență.

Din punct de vedere nutrițional, nu este indicat să consumați carne.

6 martie marchează 3 evenimente importante: Mercur şi-a început deja retrogradarea aseară, astăzi fiind prima zi funcțională sub efectul acestuia; Uranus ajunge la gradul 0°Taur undeva dupã ora 10 dimineața, după ce 7 ani a traversat Berbecul; punctul maxim de Luna Nouă va fi la ora 18.

Cunoaşteți deja efectele acestora din articolul postat pe 1 martie.Pentru cei care nu au citit : click link PREVIZIUNILE ASTROLOGICE PENTRU CELE 12 SEMNE ZODIACALE-MARTIE 2019

Eu vă doresc succes în noua etapă cu efect la nivel mondial în care păşim de astăzi! Adaptați-vă tuturor schimbărilor care urmează!

În încheiere vă las frumoasa mantră Ramadasa ( Ra-Soarele, Ma-Luna, Da-Pământul, Sa-infinitul ) pe care am menționat-o mai devreme.

20190110_010711

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s