ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery5 martie – zi lunară 29

☆Lună în descreştere în Peşti♓

☆Soare în Peşti♓

☆Zi a săptămânii : marți, guvernată de Marte

☆Culorile zilei : roşu, corai, roz

________________

Luna intră în umbra Pământului, este ultima zi înainte de Luna Nouă. Energia fizică şi psihică atinge nivelul cel mai scăzut, de aceea vă sfătuiesc să nu vă lăsați consumați de gânduri. Este doar o stare, nu un capăt de lume. Deoarece Luna se aflã în semnul mutabil al Peştilor, guvernat de Neptun, posibil să experimentați stări confuze, schimbătoare, sentimente contradictorii, sensibilitate, stări emoționale copleşitoare. Totul va reveni la normal din 7 martie, odată cu începerea unui nou ciclu lunar.

Dacă este posibil, petreceți această zi retraşi din viața socială. Chiar dacă veți încerca să vă desfăşurați activitatea in mod normal, tot veți simți aceste influențe. Citiți o carte, vizionați un film, faceți-i pe plac lui Neptun íntrând în atmosfera caracteristică acestuia de visare şi izolare. Puteți lucra la un proiect care necesită creativitate, beneficiind de imaginația neptuniană.

Nu luați şi nu dați cu împrumut. Nu incepeți nimic nou. Nu cumpărați un lucru deoarece poate fi defect ori situația se poate schimba în aşa fel încât să nu vă mai folosească.

Luminați colțurile intunecate din casă. Lăsați o lumină de veghe pe timpul nopții. Până vă culcați puteți ține o lumânare aprinsã in camera in care vă aflați. Faceți un duş inainte de culcare pentru a vă odihni mai bine.

Din punct de vedere nutrițional nu există restricții. Puteți consuma plăcinte, clătite, chec, cozonac, pâine, de preferat făcute de mâna voastră.

☆Vă doresc o zi liniştită înainte de Luna Nouă, cu experiențe necesare evoluției voastre personale!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s