ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery4 martie – zi lunară 28

☆Lună în descreştere în Vărsător♒

☆Soare în Peşti♓

☆Zi a săptămânii : luni, guvernată de Lună

☆Culoarea zilei: alb

_____________________

Deoarece ne apropiem de Luna Nouă, analizați acțiunile din ultima lună inainte de a trage linia finală. Rezolvați ce ați tot amânat, incercați să găsiți solutii pentru a incheia, până in data de 6 martie,  toate actiunile începute, proiecte mici care nu necesită efort si atenție mai mult de un ciclu lunar.

Simbolul zilei este lotusul. Caracteristica acestei flori este puritatea, chiar dacă rădăcinile sale se află în cele mai murdare ape. Pe timpul nopții floarea se închide şi scufundă, înflorind iar dimineața, la lumina soarelui. Prin analogie, ziua de astăzi vă oferă şansa de a vă depăşi condiția, indiferent de mediul din care proveniți. Trebuie doar să îndrăzniți şi să vă doriți să evoluați. Profitați de orice şansă pe care v-o oferă viața prin diverse semnale, întâmplări, oameni pe care vi-i scoate în cale.

Înlãturați orice gând rãu, nu acționați cu rea credință, respectați pe cei din jur, dar şi natura (nu tăiați copaci, nu rupeți flori, nu mergeți la vânãtoare sau la pescuit).

O zi bună pentru tranzacții financiare şi imobiliare, mai ales că din data de 6 martie Mercur işi incepe mersul retrograd şi poate influența acest sector cu tot felul de amânãri, anulări, erori.

Nu mâncați peste mãsură. Sunt indicate mâncãrurile lichide (supe, ciorbe, ceaiurile, fresh-urile de legume si fructe).

☆Asemeni lotusului, înfloriți din cele mai tulburi ape, pâstrându-vă puritatea ! “Nu uita cine eşti atunci când eşti înconjurat de ceea ce nu eşti”. (citat – Conversații cu Dumnezeu -Neale Donald Walsch)

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s