VĂRSĂTOR / ASCENDENT ÎN VĂRSĂTOR

20181229_040012

☆Mercur retrograd în casa a II a vă îndeamnă să faceți un plan al veniturilor şi cheltuielilor lunare, mai ales că tendința voastră in această lună este de a exagera cu răsfățul personal. Deoarece există posibilitatea apariției unor cheltuieli neaşteptate, cel mai bine este să aveți ceva bani puşi de-o parte. Nu faceți împrumuturi bancare şi nici nu incheiați un contract prin care să căpătați obligații, fiindcă este posibil să nu le puteți indeplini ori să întarziați a face asta. Faceți toate plățile la timp pentru a evita penalizarea. Păstrați chitanțele bunurilor achiziționate deoarece există predispozitia ca acestea să nu funcționeze bine. Munciți ca până acum, nu zice nimeni că trebuie să vă schimbați jobul cu unul mai bine platit de 3 ori sau 5 ori, însă reduceți din cheltuieli, încercând să economisiți pe cât posibil.

☆Cu Venus în casa I veți dori ca luna aceasta atenția tuturor să fie îndreptată asupra voastră. Simțiți nevoia de strălucire socială dar de şi o schimbare, de aceea este posibil ca unii dintre voi să adopte un nou stil vestimentar, o nouă dietă pentru a scădea in greutate, o nouă coafură. Nu vreți să vă refuzați nicio plăcere, răsfățându-vă cu tot ce este mai bun. Veți dori mai mult să vă distrați decât să munciți însă atenție la Mercur retrograd în casa banilor şi resurselor! Nu vă intindeți mai mult decât vă este plapuma!

☆În următorii 7 ani Uranus va activa pe casa IV a căminului, acolo unde se vor produce schimbări majore. Posibil ca unii dintre voi să vă mutați de mai multe ori in anii ce urmează ori să vă cumpărați o casă. Alte schimbări se pot produce chiar înăuntrul căminului, cum ar fi apariția unor membri noi, cum ar fi un copil/nepot. Dorința de libertate şi noutate vă poate determina să vă distanțați de originile voastre, de casa părintească, tăind cordonul ombilical. Diferențele nerezolvate intre mebrii familiei dar ascunse sub preş pot exploda la un moment dat, provocând o ruptură definitivă. De aceea vă sfătuiesc să spuneți ce aveți de spus la momentul potrivit ori să vă indepărtați dacă considerați ca nu se mai poate altfel, decât să se ajungă într-o extremă care poate marca viețile tuturor.

Bineînțeles, fiind un tranzit destul de lung, nu toťi veťi experimenta aceste schimbări în acelaşi timp, ci în funcție de gradul la care aveți Soarele, Ascendentul şi configurația hãrții natale( acolo unde poate exista şi o a doua temă, pe lângă cea a casei IV).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s