TAUR / ASCENDENT ÎN TAUR

20181229_031111

Mercur retrograd în casa XI vă îndeamnă să reevaluați relațiile de prietenie, grupul de care aparțineți în scopul de a vă elibera de cei alături de care nu vă mai simțiți confortabil. Puteți relua în această perioadă relația de prietenie cu o persoană din trecutul vostru cu care nu ați mai ținut legătura din diverse motive(de exemplu s-a mutat din oraş ori a fost plecată, iar acum revine). Pot exista tot felul de neînțelegeri cu persoanele din anturajul vostru sau chiar din familie, de aceea vă sfătuiesc să vă gândiți cuvintele înainte de a le exprima. Gândiți-vă că şi ei la rândul lor sunt afectați de retrogradare, aşa că urmați o cale de mijloc în relații luna aceasta.

☆Influența lui Venus în casa X a carierei vă poate indrepta atenția către domenii guvernate de aceasta: cosmetică, ingrijire, muzică, haine, design, arhitectură, fine dining etc. De asemenea, poate interveni şi dorința de a oferi servicii de înaltă calitate în domeniul în care activațí (Venus iubeste frumos, luxul, calitatea, confortul). Puteți simți nevoia renovării ori reamenajării biroului / spațiului în care vă desfăşurați activitatea, rebrenduirea firmei. Pe latură sentimentală, există posibilitatea de a vă simți atraşi de o persoană mai matură decât voi, realizată profesional, care poate avea chiar o funcție superioară vouă. Nu vă aruncați cu capul înainte până nu trece efectul conjuncției Soare-Neptun şi retrogradarea lui Mercur, mai exact 1 aprilie. Ceața neptuniană poate distorsiona realitatea, aşa că acționați cu atenție.

☆Unul dintre cele mai importante aspecte pentru voi este intrarea lui Uranus in Taur in luna martie pentru urmatorii 7 ani. Prin urmare,incepând cu martie 2019 veți trece prin schimbări de proporții ce țin de casa I a personalității. Taurul este un semn fix de pământ, stabil si de neclintit in credința lui. Cu greu acceptă schimbarea, ceea ce va însemna o adevărată provocare sosirea revoluționarului Uranus.
Pe casa I, imaginea voastră, modul in care sunteți văzuți in lume, va suferi modificări. Poate veți dori brusc să vă schimbați culoarea părului sau să faceți o intervenție de infrumusețare. Poate intr-o zi vă schimbați intreaga garderobă, adoptând un cu totul alt stil. Veți simți nevoia să vă depăşiți propriile limite ši să şocați prin atitudine si apariție. Poate intr-o dimineață vă dați seama ca vă aflați intr-o căsnicie care nu mai funcționa de mult. Dacă până acum erați o fire tradiționalistă, conservatoare, Uranus vă împinge sa rupeți barierele, oferindu-vă sentimentul de libertate. Libertatea de a exprima ceea ce simțiti şi ceea ce sunteți poate fi asociat unei răzvrătiri de moment, insă ceea ce Uranus incearcă să facă este să vă elibereze de tot ce nu vă mai e de folos.

Bineînțeles, fiind un tranzit destul de lung, nu toți veți experimenta în acelaşi timp toate acestea, ci în funcție de gradul la care aveți Soarele ori Ascendentul, dar şi harta natală(acolo unde poate exista şi o a două temă, pe lângă cea a personalității).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s