SCORPION / ASCENDENT ÎN SCORPION

20181229_035708

Cu Mercur retrograd în casa V este timpul să “dați în mintea copiilor”. Cu cât veți petrece mai mult timp în preajma acestora, cu atât vă veți reconecta cu “copilul interior” ajutându-vă astfel la debarasarea de problemele cotidiene. Dacă opuneți rezistență continuând să vă concentrați doar la probleme de adulți, veți simți foarte intens retrogradarea, care mai mult vã va obosi mental. O lună bună pentru a reaprinde scânteia dragostei in cuplu, lăsând la o parte divergențele. Umpleți-vă casa de oameni dragi şi de bunã dispoziție!

☆Cu Venus în casa IV veți simți nevoia de confort în cămin, născându-se astfel dorința de a renova, redecora, achiziționa ceva de valoare în casă sau chiar o nouă casă. Atenție la Mercur retrograd! Aveți grijă ce semnați atunci când cumpărați ceva sau ce vicii ascunse poate exista. Dacă inchiriați sau cumpărați un imobil aveți grijă la termenii contractului ori starea în care acesta se află, de exemplu pot exista probleme cu țevile sau sistemul de electricitate. Petreceți timp de calitate cu familia voastrã în confortul căminului şi creați o atmosferã protectoare pentru aceştia.

☆Uranus va activa pe casa VII şi va aduce noutate în acest sectorul relațiilor cu partnerul de viață/afaceri /. Unii dintre voi veți simți să încheiați un parteneriat de afaceri de pe urma căruia nu mai beneficiați pentru a vă indrepta intr-o nouă direcție. Alții veți incheia chiar o căsnicie care nu mai funcționa de mult dar la care nu renunțați din diverse motive. Acum acele motive nu vă mai par suficient de importante pentru a vă ține intr-un loc în care nu vă mai simțiți bine. Nu e neapărat să se ajungă la o ruptură definitivă, însă nevoia de libertate vă poate distanța de partenerul de viață. Veți încerca să vă descoperiți propria valoare fără a vă mai raporta la cei din jur. De asemenea, nu numai voi aveți dreptul de vă simți victime aici, ci şi partnerul vostru pe care l-ați sufocat sau controlat prea mult, încât ambii intr-un final ati ajuns să vă simtiți ca in colivie. Cei care momentan nu se află intr-o relație romantică pot experimenta în acest tranzit una, caracterizată ca fiind ciudată ori cu un partener ieşit din comun. Vor avea loc multe schimbări  pe acest sector, unele atât de caracteristice vremurilor pe care le trăim încât celor mai tradiționalişti/conservatori dintre voi li se vor părea de-a dreptul şocante.

Bineînțeles, fiind un tranzit destul de lung, nu toťi veťi experimenta aceste schimbări în acelaşi timp, ci în funcție de gradul la care aveți Soarele, Ascendentul şi configurația hãrții natale( acolo unde poate exista şi o a doua temă, pe lângă cea a casei VII).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s