SĂGETĂTOR / ASCENDENT ÎN SĂGETĂTOR

20181229_035849

Cu Mercur retrograd în casa IV nu este indicat sã vă mutați sau să cumpărați un imobil/teren. Puteți face totuşi planuri în acest sens, puteți studia ofertele de pe piață. Nu faceți imprumuturi bancare. Posibile tensiuni în familia actuală ori cea de origine(cu parintii vostri). Profitati de prezenta lui Venus in casa comunicării pentru a rezolva totul cu tact şi grație. Deoarece nu este indicat să faceți schimbări majore in cãmin, puteți totuşi redecora sau reamenaja dacă simtiți cã energia din interiorul acestuia nu vă mai este benefică.

☆Venus în casa III măreşte apetitul cunoaşterii şi lărgirii orizonturilor. Veți simti nevoia sa invățați lucruri noi şi să intalniti persoane noi. Deoarece această casã este guvernată la origine de semnul Gemenilor, în această lună puteți stabili armonia prin cuvintele voastre( de exemplu puteti media un conflict), mai ales în cămin. Prezența lui Venus aici face ca relațiile cu publicul ori cele de afaceri să se desfăşoare cu diplomație. Există oportunitatea unei călătorii scurte în interes de serviciu, atenție însă la mijlocul de transport. Pot apărea intarzieri, amanari, anulãri sau chiar probleme tehnice.

☆Simbol al inovației, Uranus pe casa VI va aduce mari schimbări în ceea ce priveşte acest sector. Programul vostru zilnic cu care erați obişnuit va suferi modificări fie din surse externe, cărora trebuie să vă conformați, fie de bună voie fiindcă vă doriți altceva. Nevoia de revoluționare vă poate aduce joburi in domenii noi, neexperimentate până acum sau in care nu ați avut curajul să vă avântați. Pentru cei care au un job stabil şi care nu sunt aşa mânați de dorința de schimbare, aceasta poate interveni la locul de muncă fără voia lor : poate că şeful va fi înlocuit de un altul, poate că vor avea loc schimbări in interiorul firmei prin sosirea unor colegi noi sau adoptarea unor metode noi de lucru, mai actuale şi mai tehnologizate. Un tranzit marcat de instabilitate mai ales dacă opuneți rezistență schimbării de aceea vă sfătuiesc să imbrățişați noul şi să găsiți o soluție pentru a vă adapta. Sunt favorizați cei care lucreaza in domeniul IT sau în ceea ce ține de electricitate. Deoarece este şi casa sănătãții, posibil să adoptați la un moment dat un stil de viată/regim alimentar nou pentru voi.

Bineînțeles, fiind un tranzit destul de lung, nu toťi veťi experimenta aceste schimbări în acelaşi timp, ci în funcție de gradul la care aveți Soarele, Ascendentul şi configurația hãrții natale( acolo unde poate exista şi o a doua temă, pe lângă cea a casei VI).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s