RAC / ASCENDENT ÎN RAC

20181229_035128

☆Mercur retrograd în casa IX vã îndeamnă să nu mai analizați o situație dintr-o mie de perspective. Faceți un pas înapoi şi lăsați lucrurile să se întâmple! Luați o pauză de la problemele cotidiene şi ocupați-vă mai mult de propria persoană. Stabiliți o legătură cu Sinele şi dați mai multă atenție vocii interioare. Duceți ceea ce păstrați in voi mai aproape de Dumnezeu! Citiți cărți de dezvoltare personală, spirituală, mergeți la terapie. Dacă simtiți să călătoriți, faceți-o! Dacă doriți să aprofundați un subiect/domeniu, urmați un curs în acest sens. Nu mai supraanalizați şi nici nu vă încărcați cu informații inutile, ci mai bine îndreptați-vă către ceva care să vă bucure sufletul şi care să vă ofere linişte. Pot apărea întârzieri, amânări, anulări în sectorul călătoriilor sau probleme tehnice in ceea ce privesc mijloacele de transport. Nu vă enervați, este doar o predispoziție astrală trecătoare!

☆Venus în casa VIII poate aduce venituri suplimentare, un credit aprobat( cerere făcută inainte de retrogradare, nu faceți imprumuturi bancare luna aceasta), bani proveniți de la un investitor/partener de afaceri/partener de viață sau drept moştenire. Influența lui Pluto poate determina în aceastã perioadã emoții mai puternice, care necontrolate, duc la obsesie fațã de persoana iubită, gelozie, tendința de a o controla. Nu vă lăsați conduşi de aceastã stare de moment! Prezența lui Venus pe casa VIII poate scoate la iveală secrete bine păstrate.

☆Intrarea lui Uranus în Taur în luna martie va activa pentru voi casa XI pentru următorii 7 ani. Veți atrage un nou tip de prieteni ori ii veți întâlni în locuri neobişnuite. Deoarece până acum ați fost judecați pentru ceea ce sunteți, neputând să vă exprimați individualitatea şi adevărata naturã, veți simți nevoia să aparțineți unui grup sau colectiv neconvențional, cu care să împărtăşiți aceleaşi idei şi idealuri ieşite din comun. Obiectivele setate pentru următorii ani vor fi mărețe şi inedite, ceva ce nu ați fi indrăznit până acum însă răsplata va fi pe măsură. Nu vă opuneți schimbărilor aduse de Uranus, ímbrățişați noutatea, inovația, tehnologia!

Bineînțeles, fiind un tranzit destul de lung, nu toťi veťi experimenta aceste schimbări în acelaşi timp, ci în funcție de gradul la care aveți Soarele, Ascendentul şi configurația hãrții natale( acolo unde poate exista şi o a doua temă, pe lângă cea a casei XI).

One thought on “RAC / ASCENDENT ÎN RAC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s