PREVIZIUNILE ASTROLOGICE PENTRU CELE 12 SEMNE ZODIACALE-MARTIE 2019

screenshot_20190113-053032_gallery

În luna martie vom avea parte de 2 evenimente majore:

▪Mercur Retrograd în Peşti 6 martie-29 martie

▪Uranus se mută în Taur pe 6 martie, unde va sta timp de 7 ani (aprilie 2026)

Începutul lunii este marcat şi de aspecte importante pe care planetele le fac între ele :

-Soare în conjuncție cuNeptun

-Saturn în conjuncție cu Pluto

-Jupiter în careu cu Neptun

_______________________________

Atunci când Mercur retrogradează într-o anumită casă dintre cele 12 ne indică către ce domeniu din viața noastră trebuie să ne indreptăm atenția. Este o perioadă de analizat şi de lucrat la noi înşişi, fără a aştepta ca altcineva să ne rezolve problemele. Deoarece este guvernator al semnelor Gemeni şi Fecioară, retrogradând în Peşti ne va forța să gândim diferit(mai mult emoțional decât practic). Nu luați decizii mărețe la impuls, mai ales că avem şi conjuncția Soare-Neptun care nu ne permite să vedem totuşi situația cu claritate. Verificați documentele care vă trec prin mână şi de 3 ori dacă este nevoie, pentru a evita strecurarea oricărei erori, aveți grijă ce semnați. Nu faceți achiziții importante deoarece pot exista vicii ascunse, însă puteți finaliza achiziționarea unui imobil de exemplu, dacă verificarea acestuia a fost deja făcută şi termenii contractului stabiliți înaintea intrării lui Mercur în retrograd. De preferat să nu faceți imprumuturi bancare luna aceasta. Mercur este de asemenea şi guvernatorul mijloacelor de transport puteți întâmpina dificultăți precum întarzierea sau amânarea unui zbor, probleme la maşina personală. De aceea vă sfătuiesc să vă înarmați cu răbdare şi preventiv, faceți o verificare/revizie, asigurați-vă din timp că totul este in regulă, plătiți-vă asigurarile, rovinietele şi ce mai este nevoie. Mintea noastră va fi împrăştiată in multe părți, aşa că mai bine fiți preventivi. Nu este indicat să vă cumpărați maşină sub acest efect, aşteptați până in aprilie.

Uranus, planeta inovației, care guvernează tehnologia, electricitatea, şi noutatea din viața noastră se mută din semnul de foc Berbec, acolo unde a produs şoc după şoc şi valuri de schimbări din 2012 până în prezent, în semnul de pământ Taur. Imprevizibilul Uranus va activa într-o zodie fixă, caracterizată de stabilitate, zguduind din temelii credința noastră, cotidianul, îndreptându-ne într-o direcție nouă, necunoscută şi cu care nu ne vom simți confortabili. Nu vă opuneți schimbării, căci riscați să fiți fortați apoi de viața insăşi!  Pe plan mondial vom asista la schimbări economice deoarece noi modele işi vor face apariția în următorii ani( de exemplu plata în monede virtuale va lua amploare). Vom avea parte de instabilitate fnanciară şi politică până când noi instituții şi reglementări işi vor face apariția. Tehnologia şi diversele gadgeturi vor cunoaşte o expansiune sub acest tranzit. Vom trece de la vechile metode de a folosi ori construi cu anumite materiale la unele noi. Vom apela din ce in ce mai des la resurse alternative, în scopul protejării mediului(energie eoliană, hidroelectrică etc). Pe plan personal vom simți schimbări atât în funcție de influența planetară, cât şi în funcție de harta natală(astrograma), care este unică pentru fiecare în parte datorită faptului că ne-am născut la o anumită oră şi poziție geografică.

Mai jos veți găsi înfluențele lui Uranus şi Mercur retrograd într-o formă generalizată, în funcție de cele 12 semne zodiacale. Pentru a indulci situația, am introdus şi tranzitul lui Venus in Vărsător (2 – 27 martie). Consultați de asemenea şi Ascendentul(de cele mai multe ori acesta este mai exact).

BERBEC / ASCENDENT ÎN BERBEC

TAUR / ASCENDENT ÎN TAUR

GEMENI / ASCENDENT ÎN GEMENI

RAC / ASCENDENT ÎN RAC

LEU / ASCENDENT ÎN LEU

FECIOARĂ / ASCENDENT ÎN FECIOARĂ

BALANTĂ / ASCENDENT ÎN BALANTĂ

SCORPION / ASCENDENT ÎN SCORPION

SĂGETĂTOR / ASCENDENT ÎN SĂGETĂTOR

CAPRICORN / ASCENDENT ÎN CAPRICORN

VĂRSĂTOR / ASCENDENT ÎN VĂRSĂTOR

PEŞTI / ASCENDENT ÎN PEŞTI

☆Pentru cei care ajung aici din alte surse, de exemplu Instagram, dacă vă pasionează şi doriți să citiți articole astrologice zilnice, puteți da like/follow paginii de facebook Multivers

https://www.facebook.com/Multivers-369380783821270/

One thought on “PREVIZIUNILE ASTROLOGICE PENTRU CELE 12 SEMNE ZODIACALE-MARTIE 2019

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s