PEŞTI / ASCENDENT ÎN PEŞTI

Screenshot_20181229-023454_Chrome

☆Cu Mercur retrograd în semnul vostru, pe casa I, este momentul să vă analizați comportamentul în scopul de a îmbunătăți modul în care ceilalți vă percep. Decãt să mai creați drame specifice semnului, agitând şi mai tare apele, mai bine adoptați o atitudine serioasă şi matură, asumându-vă responsabilitatea propriilor acțiuni şi decizii. Reevaluați-vă direcția în viață şi maniera în care ii tratați pe ceilalți. Dacă nu sunteți fericiți sau mulțumiți de punctul în care vă aflați, schimbați ce este nevoia: job, relație, prieteni, anturaj etc. Mercur nu se simte prea bine în Peşti, el fiind guvernatorul a două semne practice(Gemeni şi Fecioară). Asta vă va face mai sensibili luna aceasta la tot ce vi se zice. Ìncercați să percepeți cât mai corect informația, fără a o trece prin propriul filtru şi gândiți chiar şi de 3 ori înainte de a reacționa. Veți simți nevoia să vă imbunătăți şi modul în care vă expuneți, printr-o coafură sau culoare nouă, haine noi, poate chiar să pierdeți in greutate. Vã sfătuiesc să nu vă faceți nicio intervenție estetică in martie, oricât de mare ar fi impulsul in acest sens. Pot interveni erori!

☆Venus pe casa XII vă susține luna aceasta în a face schimbări, prin faptul că vă cere in primul rând să vă retrageți din viața socială. Petreceți timpul singuri, încercând să aflați ce vă doriți cu adevărat.

☆Cu Uranus pe casa III, în urmãtorii ani modul de gândire şi atitudinea față de viață sunt pe cale să se schimbe. Inovatorul Uranus va aduce metode noi pentru voi prin care să comunicați. A venit timpul să renunțați la a mai fi tradiționalişti şi să îmbrățişați tehnologia. Gadgeturi performante, conturi de socializare, toate acestea îşi vor găsi în curând locul în viața voastră de zi cu zi. Idei noi vor încolți in mintea voastră. Noi dar şi diferite față de felul vostru de a fi. Nu vă opuneți schimbărilor deoarece acestea sunt menite pentru a vă ajuta să evoluați. Vor avea loc schimbări bruşte în mediul din care faceți parte, cât şi in vecinătate( de exemplu plecarea unor vecini şi apariția altora noi ). Posibil ca la un moment dat să simtiți că nu mai aparțineți locului şi să vă mutați. În cazul în care activați în media, Uranus vă va aduce succesul. Planeta noutății va zgudui din temelii viata şi rutina voastră pentru ca voi să vă construiți intr-o variantă mai bună.

Bineînțeles, fiind un tranzit destul de lung, nu toťi veťi experimenta aceste schimbări în acelaşi timp, ci în funcție de gradul la care aveți Soarele, Ascendentul şi configurația hãrții natale( acolo unde poate exista şi o a doua temă, pe lângă cea a casei III).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s