LEU / ASCENDENT ÎN LEU

20181229_035331

Cu Mercur retrograd în casa VIII nu este indicat să faceți imprumuturi bancare luna aceasta. Plătiți-vă datoriile pe cât posibil, nu întârziați cu plata ratelor. Este timpul să revizuiți bugetul şi să faceți un plan al cheltuielilor împreună cu partenerul. De fapt, nu numai al chletuielilor materiale, cât şi a energiei investite in relație. Sunteți mulțumiți cu atenția primită, timpul petrecut împreună şi implicarea emoțională sau trebuie să schimbați ceva? În altă ordine de idei, în previziunea generală pe 2019 am specificat cã tranzitul lui Saturn din decembrie 2017 până în decembrie 2020 vă va învăța rabdarea şi corectitudinea pe casa VI a locului de muncă. Cu Mercur retrogad luna această vă sfătuiesc sã aveți grijă ce acte semnați şi pe ce anume vă puneți parafa, pentru a nu intra în probleme.

☆Intrarea lui Uranus in Taur din martie 2019 va aduce schimbări majore în carieră ori succesul în imprejurări neaşteptate. Vă puteți aştepta la o reorientarea bruscă in carieră către un domeniu pe care inainte nu ați fi indrăznit să-l experimentați. Poate veți dori să aplicați pentru un job în alt oraş sau țară ori corporația la care lucrați va suferi anumite modificări care vă vor determina să schimbați departamentul. Dorința de afirmare şi libertate poate depăşi limitele pe care înainte le respectați aşa că vă sfătuiesc să vă temperați, altfel vă puteți băga in probleme cu superiorii ori cu autoritățile. Stima de sine va creşte proporțional cu numãrul reuşitelor, putând ajunge în punctul în care sunteți undeva sus pe un piedestal, însă fără nimeni în jur. Aveți grijă pe cine sacrificați în drumul vostru spre reuşită şi afirmare!

Bineînțeles, fiind un tranzit destul de lung, nu toťi veťi experimenta aceste schimbări în acelaşi timp, ci în funcție de gradul la care aveți Soarele, Ascendentul şi configurația hãrții natale( acolo unde poate exista şi o a doua temă, pe lângă cea a carierei).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s