GEMENI / ASCENDENT ÎN GEMENI

20181229_035054

Deoarece guvernatorul semnului vostru este Mercur, retrogradarea acestuia pe casa X este foarte importantă pentru voi. În ciuda nemulțumirilor profesionale, nu este un moment bun să vă schimbați jobul ori să vă reorientați în carieră. Mai bine luați o pauzã în care să analizați situația şi să vă plănuiți paşii, revenind asupra ideii de schimbare în aprilie, atunci când veți gândi cu mai multă claritate. Din cauza influenței neptuniene nemulțumirea de sine se poate accentua, fiind predispuşi să luați o hotărâre care se dovedeşte a fi o iluzie. Mai bine aşteptați! Şi perceperea informației poate fi alteratã de retrogradare, de aceea vă sfătuiesc să nu luați orice vorbă ca pe un afront. Valabil şi pentru ceea ce voi enunțați, gândiți de 3 ori înainte. Informațiile şi datele pot fi eronate, verificați de câte ori este nevoie. Nu faceți imprumuturi bancare şi nu semnați documente importante pentru viitorul vostru, mai ales pentru afacerea voastră.

☆Cu Venus în casa IX veťi simți nevoia de libertate, de a învăța lucruri noi şi a călători. Conjuncția Soare-Neptun poate influența aceastã sete de cunoaştere, de lărgire a orizontului, pe latură spirituală, devenind în perioada următoare mai interesați de ştiințe oculte şi alte culturi. Există posibilitatea unei călătorii în altă țară în interes de afaceri – de exemplu doriți să vă extindeți. Posibil ca într-o călătorie ori într-unul din cursurile la care veți participa să cunoaşteți o persoană care să vă trezească interesul.

☆Uranus a activat pentru voi în ultimii 7 ani casa XI a relațiilor/prieteniilor/grupului de care aparțineți, unde a adus schimbări majore, rupturi acolo unde a fost cazul, în scopul evoluției. Acum se mutã în Taur, pe casa XII, acolo unde se aflã toate sentimentele voastre ascunse, fricile, fobiile, frustrările, amintirile dureroase, tot ce negați şi ascundeți de ceilalťi. Electricitatea lui Uranus va atinge ca o undă de şoc această casă, scoțând la iveală tot ce este ascuns în scopul vindecării. Va veni momentul în care va trebui să infruntați toate aceste “bagaje emoționale” inclusiv karma voastră, să le vindecați şi sã vă eliberați. Casa XII este de asemenea casa izolării față de origini, iar prezența lui Uranus poate aduce noutatea în viața voastră prin predispoziția schimbării domiciliului în altă țară. Aceste schimbări la nivel psihologic care vor avea loc vă pregătesc pentru ce va urma din 2026, atunci când Uranus va ajunge în propriul vostru semn activând casa I , în care voi veți fi vedeta din viața voastră. Imbrățişați noul, fiți deschişi şi nu opuneți rezistență schimbării! Doar aşa puteți evolua!

Bineînțeles, fiind un tranzit destul de lung, nu toťi veťi experimenta aceste schimbări în acelaşi timp, ci în funcție de gradul la care aveți Soarele, Ascendentul şi configurația hãrții natale( acolo unde poate exista şi o a doua temă, pe lângă cea a casei XII).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s