FECIOARĂ / ASCENDENT ÎN FECIOARĂ

20181229_035403

☆Mercur retrograd în casa VII scoate la suprafață neînțelegeri mai vechi cu partenerul de viață. Este un moment prielnic pentru a da cărțile pe față. Această “terapie de cuplu” vă va ajuta să vă înțelegeți unul pe celalalt şi să vă rezolvați diferențele. Sfatul meu este să comunicați cât mai mult şi cât mai cu atenție, măsurându-vă fiecare vorbă. Deoarece Mercur este guvernatorul semnului vostru dar şi al comunicării in general, retrogradarea acestuia vă poate determina să spuneți vrute şi nevrute. Atenție să nu călcați pe bec! Luna aceasta nu este indicată pentru a incheia parteneriate noi de afaceri, ci pentru a le revizui pe cele vechi. Verificați documentele existente şi aveťi grijă ce acte semnați, pentru a nu permite strecurarea vreunei erori.

☆Prezența lui Venus în casa VI vă poate îndrepta mai mult către latura ei artistică, de relaxare şi distracție decât spre a mai fi atenți la job. Este posibil ca în martie să fiți mai leneşi. Planetă a iubirii, prezentă în casa VI poate aduce o relație la locul de muncă, însă trecătoare. Atunci când vãlul neptunian se va ridica, veți realiza că nu este ce vă trebuie. Dacă tot ați fost avertizaťi, mai bine gândiți-vă de 2 ori inainte de a vã implica.

☆Un alt aspect important este intrarea lui Uranus in Taur în martie 2019, unde va sta până în aprilie 2026 şi care va activa casa IX. Vă veți petrece mai mult timp înafara casei, in căutare de noi experiențe. Veți călători mai mult cu scopul de a cunoaşte alte culturi şi veți dori să invățați cât mai multe, unii dintre voi mergând chiar la diverse cursuri şi specializări. În următorii ani veți întâlni oportunități de care nu ați mai avut parte aşa că profitați din plin. Probabil unii dintre voi, cei născuți in primele grade, v-ați intâlnit deja şansa care vă pavează drumul spre succes în perioada mai-noiembrie 2018 când Uranus a păşit prima dată in Taur. Credința voastră va fi zguduită din temelii, devenind ìnteresați şi dorind să aflați anumite răspunsuri şi din pãrți mai “neobisnuite”, precum ştiintele oculte. Veți simti nevoia de a vă descoperi pe sine şi de ce nu, chiar sensul vieții, dezvoltând în anii ce urmează o laturã spirituală şi filozofică.

Bineînțeles, fiind un tranzit destul de lung, nu toťi veťi experimenta aceste schimbări în acelaşi timp, ci în funcție de gradul la care aveți Soarele, Ascendentul şi configurația hãrții natale( acolo unde poate exista şi o a doua temă, pe lângă cea a casei IX).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s