CAPRICORN / ASCENDENT ÎN CAPRICORN

20181229_035937

☆Cu Mercur retrograd chiar în casa guvernată de el şi anume casa III, comunicarea şi gândirea logică vă vor fi afectate. Nu vă luați prea multe atribuții deodată şi nici nu încercați să gândiți 100 de idei in acelaşi timp. Ar fi indicată chiar o vacanță in luna martie pentru a evita afectarea sistemului nervos. Verificați orice document şi informație, gândiți ínainte să vorbiți. Deoarece Mercur guvernează si mijloacele de transport, aveți răbdare şi pastrati-vă calmul in cazul in care se iveste o problemă/defecțiune/intarziere. Nu purtați discuții in contradictoriu deoarece intre voi ca si Capricorni şi o altă persoană din orice alt semn, cei care vor pierde disputa veți fi voi. Pentru sănătatea voastră psihică, conformați-vă şi nu opuneți rezistență lui Mercur! Este doar o predispozitie astrală trecătoare!

☆Cu Venus in casa II este o perioadă bună pentru a obține o promovare, prntru a vă descoperi un talent capabil să producă venit sau pentru orice alt venit suplimentar. Stabiliți ceea ce vă place să faceți şi gasiți modalitatea de a face bani din asta. Această pozitie a lui Venus este benefică relatiilor romantice, mai ales celor cu o persoană care vă oferă confort şi suport material. Pentru cei dintre voi care de la începutul anului v-ați remarcat in vreun domeniu, in martie veți culege roadele. Folosiți-vă de orice resursă de care dispuneți ( frumusețe, îndemânare, timp, talent innascut).

☆Activând pentru următorii 7 ani pe casa V ( a dragostei, copiilor, creativității ), unda de şoc a lui Uranus chiar vă poate şoca de-a dreptul. Vă puteți indrăgosti brusc de o persoană căreia până acum nu i-ați fi dat atenție, neîncadrându-se in tiparul vostru. Vă veți descoperi pasiuni inedite şi veți avea parte de relații tumultoase. Există posibilitatea unei sarcini neplănuite. În cazul în care aveți copii, aceştia vor deveni mai rebeli în urmãtorii ani, fiindu-vă din ce in ce mai greu să-i disciplinați. Încercați să țineți pasul cu ei şi sã nu-i scăpați din mână. Creativitatea şi inspirația vor fi la cote maxime, de aceea artiştilor ( compozitori, scriitori, actori, cântăreți, designeri, graficieni, artişti plastici etc ) posibil să le aducă succesul, mai ales în mediul online.

Bineînțeles, fiind un tranzit destul de lung, nu toťi veťi experimenta aceste schimbări în acelaşi timp, ci în funcție de gradul la care aveți Soarele, Ascendentul şi configurația hãrții natale( acolo unde poate exista şi o a doua temă, pe lângă cea a casei V).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s