BERBEC / ASCENDENT ÎN BERBEC

20181229_024236

☆Cu Mercur retrograd în casa XII puteți experimenta sentimente de vină, nemulțumire față de voi înşişi, frustrare. Acest tranzit vă predispune la introspecție. Este momentul să faceți un pas înapoi, să vă retrageți din viața socială şi să vă analizați faptele şi deciziile care v-au adus în prezent în punctul nesatisfăcator în care vă aflați. Cântăriți bine lucrurile şi stabiliți noi obiective şi priorități. Este posibil ca o problemă sau o persoană din trecut să reapară, de aceea vă sfătuiesc să vă rezolvați şi incheiați socotelile cu trecutul pentru a putea merge liniştiți intr-o nouă etapă.

☆Cu Venus situat în casa a XI a vă veți  simți mai confortabil dacă sunteți inconjurați şi susținuți de familie şi persoane dragi. Veți simți nevoia să aparțineți unui grup care are interese şi idei comune cu voi. Afacerile cu “frumosul” aflate sub guvernarea lui Venus merg bine în această perioadă(cosmetică, ingrijire, artă, muzică, design, arhitectură, haine, fine dining etc). Nu semnați niciun contract nou în legătură cu afacerea în această lună, nu vă încântați prea tare la posibile oferte. Lăsăți să se ridice vălul neptunian care nu vă permite să vedeți lucrurile aşa cum sunt de fapt ; reveniți asupra ideii după 1 aprilie. În cazul în care Venus face un aspect tensionat pe harta personală, poate indica ruperea unei prietenii.

☆Revoluționarul Uranus se va muta din semnul vostru, implicit casa I a personalității, acolo unde in ultimii 7 ani a schimbat modul in care ceilalți vă percep, imaginea afişatã lumii, comportamentul față de cei din jur prin adoptarea unei atitudini rebele şi pline de încredere. Probabil aceşti ani v-au ajutat să vă construiți o nouă imagine, să vedeți lucrurile dintr-o altă perspectivă, să schimbați atitudinea si modul de abordare, făcând cee ce fară influenťa lui Uranus n-ați mai indraznit, depăşindu-vă propriile bariere.

Pentru urmatorii 7 ani se va afla in casa II, casa banilor proveniți din muncă, aptitudinilor si talentelor capabile să genereze venit. Sistemul vostru de valori va fi zdruncinat pentru a scoate la suprafață talente ascunse pe care să le exploatați si moduri inedite de a face bani. Vă puteți folosi de orice resursã disponibilă : timp, frumusețe, dexteritate, talent înnăscut etc. În următorii ani vor exista fluctuații de venit iar noțiunea de “valoare” va căpăta o nouă semnificație pentru voi. Acum vine momentul să câştigați de pe urma schimbărilor pe care le ati făcut în ultimii ani. Ținând cont de faptul că Uranus guverneazã şi tehnologia, nu excludeți faptul că puteți face bani dintr-o afacere online.

Bineînțeles, fiind un tranzit destul de lung, nu toți veți experimenta aceste schimbări în acelaşi timp, ci în funcție de gradul la care aveți Soarele ori Ascendentul, dar şi de harta natală( acolo unde poate exista şi o a doua temă, pe lângă cea a banilor).

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s