BALANTĂ / ASCENDENT ÎN BALANTĂ

20181229_035435

Cu Mercur retrograd în casa VI nu este indicat sã vă schimbați locul de muncă luna aceasta. În cazul în care nu vă mai convin condițiile actuale, stabiliți noi termeni ai contractului. Dacă nu este posibil acest lucru, faceți un plan personal despre cum v-ați dori să fie următorul job, analizați ofertele de pe piață, însă luați decizia finală dupa 1 aprilie. Atenție ce semnați la serviciu, să nu încurcați borcanele. Verificați orice document/informație pentru a evita strecurarea vreunei erori. Nu întrețineți o relație tensionatã cu colegii. Renunțați la vechi obiceiuri şi experimentați lucruri noi care sã vã scoatã din rutinã. Un moment bun pentru cei care doresc să renunțe la fumat ori alte vicii şi sã adopte un regim sãnãtos(sport, dietă)

☆Venus în casa V aduce armonie în relațiile romantice. Veți ieşi mai mult în oraş, vã veți distra mai mult, veți avea parte de activități recreative. Posibil ca retrogradarea lui Mercur să vă creeze tensiune la locul de muncă, de aceea profitați de Venus pentru a ieşi din rutină si a vă relaxa. Cei singuri pot întâlni pe cineva alături de care vor petrece clipe frumoase şi romantice. Conjunctia Soare-Neptun de la inceputul lunii vă poate totuşi păcăli cu o iubire ca in filme, de aceea vă sfătuiesc ca după 1 aprilie să analizați dacă aceastã relație este intr-adevăr ceea ce vă doriți. Posibile caştiguri materiale ori venituri suplimentare din activități artistice. Încercați să nu cheltuiți mai mult decât produceți!În cazul in care aveți copii petreceți timp de calitate cu aceştia, implicându-vă in tot felul de activitãți distractive. Dacă nu aveți, există posibilitatea apariției unuia.

☆Intrarea lui Uranus în Taur va activa pentru voi casa VIII. Contrar uneia dintre semnificațiile tradiționale pe care le are această casă şi anume moartea, Uranus aduce aici dorința de a trăi din plin, fără limite. Sărituri cu paraşuta, sărituri în apă de pe stânci, scufundare în peşteri, rafting, orice nu ați fi îndrăznit vreodată devine acum o posibilitate. Veți căuta răspunsuri la întrebările ce vă macină în interior prin intermediul astrologiei, ştiințelor oculte, metafizicii şi alte asemenea ramuri. Vor apărea schimbări cu privire la finanțele partenerului de viață şi discuții în legătură cu cheltuirea banilor comuni. Aveți grijă să vă plătiți la timp creditele, taxele, impozitele. Uranus va scoate la suprafață secrete şi traume în scopul de a le vindeca. Nu vã opuneți acestuia, ci lucrați impreună cu el la recuperarea puterii şi controlului asupra vietii voastre!

Bineînțeles, fiind un tranzit destul de lung, nu toťi veťi experimenta aceste schimbări în acelaşi timp, ci în funcție de gradul la care aveți Soarele, Ascendentul şi configurația hãrții natale( acolo unde poate exista şi o a doua temă, pe lângă cea a casei VIII).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s