ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery27 februarie, zi lunară 23

☆Lună în descreştere în Săgetător♐

☆Soare în Peşti♓

☆Zi a săptămânii : miercuri, guvernată de Mercur

☆Culoarea zilei : verdele (indicat a fi purtat indiferent de zi de către cardiaci şi femeile însărcinate)

______________________

Se crede că Iisus s-a născut în a 23-a zi de la Luna Nouă, de aceea această zi a căpătat o simbolistică specială, şi anume sacrificiul de sine. Astăzi trebuie să dăm ce avem pentru persoanele iubite, trebuie să intoarcem şi celălalt obraz, trebuie să stabilim pe cât posibil armonia în jurul nostru. Apărați-vã casa si familia de energii negative, mai ales de persoane rău intenționate. Dacă aveți cumva “prieteni” de familie sau persoane in jurul vostru pe care-i ştiți cu multe fețe ori cã v-au bârfit, nu ii primiți in casa voastră într-o zi lunară 23. Aerisiți bine încăperile, spuneți o rugăciune / ascultați o mantră, tămâiați sau aprindeți o lumânare parfumată. Dacă familia are nevoie de voi astăzi, sacrificați-vă propriul program şi fiți acolo pentru ei.

Pentru a evita neînțelegerile ori interpretarea greşită a cuvintelor, spuneți clar şi răspicat ce aveți de spus. De preferat este să evitați totuşi disputele şi confruntările.

Nu începeți nimic nou astăzi.

Deoarece Luna a intrat în ultima fază de descreştere înainte de Lună Nouă(6 martie) în zilele următoare puteți simți o scădere a energiei atât fizice, cât şi emoționale. Urmează perioada aceea din lună în care sunteti mai împrăştiați, împiedicați, scăpați lucrurile din mână ori uitați anumite sarcini. Nu este vina voastră însă, conştientizând această influență, puteți fi mai atenți.

Feriți-vă de persoanele care vã consumă energia inutil şi aveți grijă să nu deveniți chiar voi o astfel de persoanã. Din cauza lipsei de energie şi chef, tindem să ne “hrănim” cu a celorlalți pentru a ne mai anima starea. Este o acțiune involuntarã şi perfect normală. Aşa cum vă sfătuiesc să vă mențineťi la distanță de astfel de persoane, aşa vă avertizez şi pe voi să nu deveniťi asemenea persoane obositoare, care îi seacă pe alții de vlagă.

Din punct de vedere nutrițional nu se consumă carne, indicate fiind brânzeturile alături de diverse salate, sucuri de fructe, legume, ouã. Asta nu inseamnă că trebuie să mâncați brânză si lapte toată ziua, ci să le faceți loc un meniul vostru de astăzi. Bineînțeles, în caz că nu țineți post, fiind miercuri sau nu urmați un regim alimentar.

☆Vă las mai jos o mantră Om(vibrația primordială, sunetul Universului) combinată cu tobele şamanice la o frecvență benefică organismului. Lasați-o să se audă în toatã casa, pentru a înlătura energiile negative şi pentru a vă echilibra corpul, mintea şi spiritul.

☆Vă doresc o zi liniştitã şi vã mulțumesc tuturor pentru comentarii şi mesaje ! 🙏💫

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s