ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery25 februarie – zi lunară 21

☆Lună în descreştere în Scorpion♏

☆Soare în Peşti ♓

☆Zi a săptămânii : luni, guvernată de Lună

☆Culorile zilei : alb, argintiu

____________________

Deoarece simbolul zilei este calul 🐎activitățile care ne pun în mişcare sunt benefice organismului. Nu este o zi de trândăvit, ci de consumat energia.

Asocierile şi lucrul în grup sunt bine aspectate. Zi benefică comerțului cu mijloace de transport, tranzactiilor financiare indiferent de domeniu, stabilirii unui parteneriat sau atragerii unui sponsor.

Deoarece Luna se află în Scorpion, este bine să scoateți la suprafața tot ce a rămas nerezolvat, profitând de energia fizică şi psihică pe care o oferă simbolul zilei. Aveți grijă ce miscări mai puțin morale şi legale faceți astăzi. Munciți onest şi cu dedicare pentru a vă atinge obiectivele setate, fără a profita de oamenii din drumul vostru şi fără a ínşela pe nimeni. Asemenea calului, păstrați-vă noblețea!

Zi cu puternic caracter justițiar, benefică avocaților care se află de partea adevărului. Celor care obțin victoria cu orice cost li se va adăuga la bagajul karmic cu care vor avea de-a face atunci când va veni momentul.

Din punct de vedere nutrițional nu există restricții, însă vă sfătuiesc să integrați în meniul vostru fructe şi legume roşii deoarece sistemul circulator sanguin este cel activat de ziua 21 (roşii, ardei, ceapă, sfeclă, mere, grep roşu etc). Atenție la cantitatea de alcool consumatã şi la orele de odihnă pentru a uşura funcția ficatului. Un ceai de cireşe şi merişoare v-ar prinde bine.

In concluzie, astăzi fiți activi, lucrați pentru visul vostru într-un mod onest, ajutați-i pe cei care vă cer ajutorul, participați la proiecte de echipă sau la evenimente publice. Simbolul zilei fiind herghelia de cai, faceți zgomot, făceți-vă auziți şi văzuți. Toate cu eleganță şi demnitate !

☆Este ultima săptămână dintr-un ciclu de 7 ani a lui Uranus în Berbec. Din 6 martie acesta se va muta in Taur, aducând schimbări atât la nivel planetar, cât şi individual. O nouă perioadă ne aşteaptă! Doamne ajută !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s