ASTRO-SFATUL ZILEI

20190110_09433322 februarie – a 18 a zi lunară

☆Lună în descreştere în semnul Balanței ♎

☆Soare în Peşti ♓

☆Zi a săptămânii : vineri, guvernată de Venus

☆Culorile zilei : alb ori o combinație de haine multicolore (nuanțe deschide, vii, neon)

______________________

Deoarece simbolul zilei este oglinda, tot ce ni se va întâmpla astăzi va fi reflexia noastră, nici mai mult nici mai puțin decât ceea ce merităm. Într-o astfel de zi ni se pot spune adevărurile-n față, oricât de dure şi nedrepte ni s-ar părea. Decât să vă lamentați, mai bine reflectați asupra celor auzite pentru a vă vedea propriile greşeli. Vanitatea nu-şi are locul intr-o zi lunară 18 !
Veți avea tendința de a bârfi şi critica pe cei din jur, însă acelaşi lucru pot face şi ei cu voi, fie că vorbim de familie ori de locul de muncă (efectul de oglindă).

Acordați atenție tuturor evenimentelor de astăzi(inclusiv accidentări fizice) deoarece acestea vă indică că ați încălcat intr-un fel legea Universului. Încercați să descoperiți, urmând indiciile, unde anume ați greşit.

Din punct de vedere nutrițional este indicat să consumați produse bogate în magneziu, potasiu, acizi graşi esențiali omega 3 şi 6 (câteva exemple: seminte, nuci, banane, mango, peşte, soia, uleiuri, fasole, mazare). Hidratați-vă!

În gospodãrie este recomandat spălatul geamurilor, uşilor de sticlă, oglinzilor.

La sfârşitul zilei faceți o baie în cadă pentru a vã hidrata pielea. Urmați o procedură de ingrijire a acesteia(creme, uleiuri de corp etc).

Ca in fiecare vineri, zi a frumoasei Venus, vă sfătuiesc să mergeți la cumpărături şi să vă achiziționați ceva frumos pentru voi sau pentru casă.

☆Lucrați zi de zi la evoluția personală pentru ca oglinda să reflecte versiunea cea mai bună a voastră, stabilind astfel un model pentru cei care vă privesc! 🙏💫

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s