ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery21 februarie – a 17 a zi lunară

☆Lună în descreştere în semnul Fecioarei ♍

☆Soare în Peşti ♓

☆Zi a săptămânii : joi, guvernată de Jupiter

☆Culoarea zilei : galben, portocaliu, auriu, maro

_________________

Elementul principal al zilei este energia feminină. Astăzi trebuie să vă arătați dragostea şi aprecierea față de mamele, soțiile, surorile, iubitele voastre sau orice altă femeie importantă din viața voastră.
Este o zi a celebrării femeii, iubirii, conexiunii dintre persoanele de sex opus. Petrecerile şi aniversările anumitor evenimente din viața noastră sunt bine venite, în Antichitate această zi fiind dedicată lui Bachus. Chiar dacă nu aveți un motiv de acest fel, întrețineți o atmosferă distractivă în casa voastră astăzi. Ascultați muzică, consumați un pahar de vin, petreceți timpul cu persoanele iubite, găsiți o activitate amuzantă care să implice participarea tuturor. Atenție unde încheiați petrecerea! Probabilitatea concepției “accidentale” într-o zi lunară 17 este ridicată😁

Din punct de vedere nutrițional nu există restricții.

Astăzi nu luați şi nici nu dați bani cu împrumut. Nu promiteți ceva dacă sunteți conştienți cã existã posibilitatea de a nu vă putea ține promisiunea.

Luna merge în gol până la 16:20 aşa cã nu achiziționați nimic de valoare şi nici nu vă enervați dacã treburile nu vă ies cum plănuiați. Posibile întârzieri, amânări, încurcarea datelor şi informațiilor. Dacă acționați cu atenție, nici nu veți simți această predispoziție.

Mai puteți trece pe la salon până pe 23 februarie, din 24 până pe data de 9 martie, inclusiv, nu mai este indicat să vă tăiați părul.

Deoarece simbolul zilei este Shakti (“energie feminină” în sanscrită), vă las mai jos mantra cu acelaşi nume, care poate fi interpretată ca o mulțumire adusă energiei primare feminine, Divinității creatoare. Cu toții suntem energie înainte de a aparține oricărei religii, iar in orice cultură aceasta este atât femininã, cât şi masculină. Mantra are o durată de o oră. Ascultați cât vă permite timpul, de preferat dimineață înainte de a ieşi din casă, ori în maşină.

☆Vă doresc o zi veselă şi plină de iubire !

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s