ASTRO-SFATUL ZILEI- “LUNA PLINĂ A ZĂPEZII” 19 februarie 2019

Screenshot_20190218-221049_Chrome.jpg

Astrograma momentului Lunii Pline pe sistemul de case egale – 19 februarie 2019 ora 17:53 (ora României)

Luna se va afla la perigeu(punctul de pe orbită cel mai apropiat de Pământ) şi va părea cu 13% mai mare şi cu 30% mai luminoasă.

Un aspect important este faptul că Soarele se află la 0°Peşti (tocmai ce intrăm in această zodie) iar Luna la 0°Fecioară, ascendentul momentului fiind tot în Fecioară.

Această Super Lună atât de aproape de Pământ şi la grad 0 oferã şansa unor noi începuturi, in special cu caracteristici ale acestui semn(fecioara este zodie de pământ, mutabil) . Putem deveni mai practici şi organizați, mai atenți la detalii, responsabili, muncitori, dedicați şi implicați. Spiritul de observație ni se poate dezvolta încât putem deveni chiar perfecționişti şi critici, aşa că vă sfătuiesc să nu cădeți ín această extremă. Deoarece Fecioara este guvernată de Mercur, Luna Plină ne “luminează mintea” şi imbunătățeşte gândirea logică, transmiterea şi recepționarea informației, comunicarea, lucrul cu cifrele. Folosiți-vă de tot ce oferă bun acest semn pentru a vă pune în aplicare planurile şi a vă atinge obiectivele.

Astrele ne oferă instrumentele, depinde de noi cum le folosim. De exemplu, dacă iți doreşti să incepi un curs nou care necesită dexteritate, concentrare, atenție sporită la detalii, acesta este momentul. Pentru un proiect de succes, puteți profita de această “claritate mentală” în a organiza un plan de afaceri.

Deoarece transmiterea informației pe orice cale (TV, online) se bucură de o bună recepție, acesta poate fi şi un moment speculativ. Nu credeți tot ce vi se serveşte în această perioadă deoarece, în primul rând, se apelează la partea sensibilă a noastră, datorită stării emoționale pe care o avem în ultimele zile cu cât luna s-a apropiat de Pământ. Asteroidul Chiron ne-a cam perpelit cu amintirile vremurilor apuse şi starea continuă de victimizare, ceea ce ne-a făcut şi mai emotivi în ultimele luni. Iată că astăzi părăseşte semnul Peştilor(cum puteți observa şi pe astrogramă acel K la 0°Berbec) eliberându-ne de apãsarea a ceea ce nu mai putem schimba şi nici retrăi. De aceea vă avertizez că se poate apela la emoția populației, care oricum se simte permanent în rolul de victimă, pentru o destabilizare puternică în scopul de a o îndrepta in direcția greşită. De exemplu, în America anilor ’80 mediatizarea puternică a crimelor a dus la panicarea populației şi creşterea cea mai mare din istorie a achiziționării de arme. Unde a dus asta? Bineînțeles, la mai multe crime şi infracțiuni, multe din aşa zisa “legitimă apărare” deoarece cu toții se simțeau în pericol. Încă o dată vă repet, nu mai credeți tot ce vi se serveşte, asta vă face vulnerabili.

Prima parte a zilei poate aduce unele câştiguri ori promovări semnelor Fecioară, Peşti, Gemeni, Săgetător, la fel şi celor cu Ascendent în aceste semne. Motivul este conjuncție(întâlnirea) Lunii cu steaua Regulus înainte de Lună Plină. Această stea este una benefică, considerată chiar regală. Vă poate pune într-o lumină bună şi ajuta cu imaginea voastră publică, poate aduce câştiguri materiale ori oportunitatea de a le realiza. Acest aspect care are loc cu steaua care mai e numită si “inima leului” vă poate împinge în stabilirea unor idealuri mărețe.

Considerată a fi implicată în apariția Stelei de la Bethleem din Evanghelia după Matei datorită conjuncťiei pe care a facut-o cu Jupiter, se spune că cei născuți astăzi vor fi protejați şi “favorizați” de divinitate pe tot parcursul vieții lor datorită acesteia.

Vã doresc zile frumoase şi luminate de Lună! Luați tot ce viața vă oferă şi construiți frumos, dar, înainte de toate, stabiliți ce vă doriți cu adevărat.

“Dacă nu ştii ce vrei de la viață, viața nu ştie ce să-ți dea !” –citat Ileana Vulpescu

Screenshot_20190218-194215_Gallery

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s