ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery18 februarie – a 14 a zi lunară

☆Lună în creştere în semnul Leului♌

☆Soare în Peşti ♓

☆Zi a săptămânii : luni, guvernată de Lună

☆Culoarea zilei : alb

_____________________

Această zi vă oferă şansa de a schimba ceva în viața voastră înainte de Lună Plină 🌚. Analizați cu atenție ceea ce aveți nevoie şi de ce anume trebuie să vă debarasați. Setați-vă obiective şi informați-vă despre tot ce aveți de făcut pentru a le atinge ori cãutați o cale de rezolvare a problemelor existente deja. Răspunsurile şi rezolvările nu se află numai in jurul, ci şi înăuntrul vostru. De multe ori uităm să stăm de vorbă cu noi înşine, să ne analizãm şi să ne cerem socoteală, crezând că lumea asta toată ne datorează ceva.

O  zi foarte energică datorită faptului că mâine avem Luna plină, aşa că nu o petreceți stând. Energia acumulată in corp poate duce la creşterea tensiunii arteriale ori la izbucniri nervoase. Mergeți la muncă, faceți o plimbare, mergeți la sală. Această zi este cunoscută ca având cea mai mare rată a sinuciderilor şi activității fobiilor, episoadelor paranoice ori atacurilor de panică, de aceea vă sfătuiesc să vă mențineți ocupați şi să vă obosiți fizic încât să nu aveți timp de căzut în stări depresive.

Zi benefică comunicării cu asociații, clienții, colegii. Împărtăşiťi ideile voastre cu ceilalți şi vedeți cine este dispus să vă susțină în materializarea acestora; posibilitatea unei promovări in perioada aceasta, in funcție de munca depusă. De asemenea benefică pentru tranzacții imobiliare şi financiare, plata creditelor, plata datoriilor, schimbarea locului de muncă, călătorii, semnarea contractelor.

Din punct de vedere nutrițional, mâncați cât să vă potoliți foamea şi să funcționați bine. Evitați deserturile, băuturile energizante, Cola, cafeaua(una de dimineață este suficient), alcoolul. Energia Lunii este puternică, nu este cazul să vă excitați nervii.

Dacă faceți curățenie în casă, aerisiți bine camerele, după care tămâiați ori aprindeți o lumânare aromatã. Pentru a acoperi toate cele 4 elemente, în apa de la mop presărați puțină sare(simbolizeazã pământul).

Ziua de astăzi vă poate aduce satisfacții deoarece Luna ne “luminează” mintea, idei dar şi soluții originale pot lua naştere, informațiile sunt mai bine procesate, transmise şi recepționate, un nou drum se deschide în fața noastră care culminează mâine după-amiază, atunci când Luna se va afla la perigeu (va atinge punctul de pe orbită cel mai apropiat de Pământ şi va părea cu 13% mai mare decât de obicei).

20190218_040240

☆Vă doresc o săptămână luminată!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s