ASTRO-SFATUL ZILEI

20190110_094333

15 februarie – a 12 a zi lunară

☆Lună în creştere în semnul Gemenilor♊

☆Soare în Vărsător♒

☆Zi a săptămânii : vineri, guvernată de Venus

☆Culoarea zilei : albastru, cu nuanțele aferente (acvamarin, turcoaz, cobalt, cadet etc) .

___________________________

Ziua 12 lunară simbolizează grijă şi dragostea fațã de ceilalți, echilibrul şi armonia. Este o zi în care trebuie să fiți mai înțelegători, afectuoşi, pacifişti. Puteți oferi o cană de ceai cald, o farfurie de mâncare, lucruri de prin casă care nu vă mai sunt de folos, însă de care alťii s-ar bucura.

O zi pe care trebuie să o trăim simplu, fără să nutrim sentimente de invidie, de ranchiună sau să emitem energii negative. Fireşte că aceste indicații sunt general valabile în viețile noastre, însă această zi este specială prin vibrația ei energetică.

Evitaťi să vã gândiți la propriile probleme ori să plângeťi din cauza acestora, deoarece puteți cădea într-o stare care va necesita cel puțin un ciclu lunar pentru a vă reveni. Îndreptați-vă atenția şi dedicarea către cei din jur!

Procesele legale, confruntările, tranzacțiile financiare ar trebui amânate pentru o altă zi. Dacă aveți totuşi un proces pe rol, este bine sa actionați cu inima deschisă, fără interese ascunse. Consecintele nu se văd imediat, insa vor veni cand vă veti astepta mai putin.

Nu este indicat să faceți curățenie în casă, lăsați energia universului să vă înconjoare.

Din punct de vedere nutrițional este indicat să postiți. Consumați fructe si legume proaspete şi suficientă apă încât să fiți bine hidratați.

Deoarece este ziua frumoasei Venus vă sfătuiesc, ca in fiecare vineri, să mergeți la cumpărături şi să vă achiziționați ceva frumos. Mai ales ca ziua 12 lunară este o zi a cadourilor, puteți face o surpriză cuiva drag. Atenție! Nu cumpărați ceva de valoare între orele 14:50 şi 16:05 deoarece Luna merge în gol.

☆Fiți afectuoşi unii cu alții astăzi, mâine fiți activi(simbolul este roata, doar cei care stau degeaba nu obțin nimic) iar duminică odihniťi-vă. Eu in acest weekend voi lucra la previziunile lunii martie, deoarece ne asteaptă o lună cu evenimente astrologice importante.

Vă aştept luni dimineață pe Multivers pentru astro-sfatul zilei! Vă multumesc că mă citiți!

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s