ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery14 februarie – a 11 a zi lunară

☆Lună în creştere în semnul Gemenilor♊

☆Soare în Vărsător♒

☆Zi a săptămânii : joi, guvernată de Jupiter

☆Culorile zilei : galben, portocaliu, auriu

________________

Ziua cea mai energică şi puternică a lunii, care are ca simbol sabia în flăcări. Orice îmbunătățire a calității vieții este posibilă astăzi-vindeți/cumpărați casă/teren, schimbați jobul, începeți un curs de specializare, începeti un proiect nou la locul de muncă, începeți o afacere nouă, plecați intr-o călătorie etc. Curajul şi ambiția vă determină să puneți in mişcare tot ce ați plănuit in ultimul timp.

Sabia în flăcări 🤺🔥semnifică puterea care se află in mâinile voastre, doar dacă aveți pregătirea si capacitatea de a o mânui. Unii oameni pur şi simplu simt că nu ar face față unei astfel de provocări, preferând să rămână in zona de confort. De aceea menționez că o astfel de zi le este destinată “războinicilor”. Cei care nu sunt tocmai siguri pe puterea lor mai bine evită acest val energetic, deoarece pot intoarce sabia impotriva lor, mai ales că suntem încă sub efectul conjuncției Marte-Uranus. De ce să ne dăm noi bătăi de cap când putem să le rezolvăm pe cele existente, nu-i aşa?

Aşa cum astăzi nu este recomandată vânătoarea, nu este recomandat nici consumul de carne. Indicate sunt fructele, legumele, verdețurile, brânzeturile. Deoarece Jupiter guvernează sistemul nervos, pentru cei care se simt a fi mai irascibili ori cu o carență de grupul B şi minerale (precum magneziul, potasiu, zinc) este recomandat consumul de alune, migdale, nuci, caju.

Nu există restricții in ceea ce privesc treburile casei, însă după ce terminați curățenia şi după ce ați aerisit bine, aprindeți o lumânare şi spuneți o rugăciune cu voce tare. Mai ştiți mantra lui Jupiter? V-o las mai jos pentru a vă răsuna timp de câteva minute în casă.

Astăzi concentrați-vă şi dedicați-vă mai mult muncii, însă nu uitați să-i fiți recunoscători Creatorului, chiar dacă rostiți o rugaciune de 1 minut înainte de culcare!

☆Vă doresc o zi cu experiențe benefice evoluției voastre personale! Vă mulțumesc pentru comentarii şi mesaje!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s